Reklama

Reklama

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

  • Belgie Robinson Crusoe (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (55)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce nemám absolutně co vytknout. Opravdu skvělá animace. Je vidět, že se snaha o výpravu povedla. Na druhou stranu jsem cítila, že vázne příběh. Vypadalo to, že vytvořili film, akorát zapomněli na dějovou linku. Zvířátka mezi sebou vedla tak trochu nucené a plytké dialogy. Jako by je tvůrci vymýšleli za pochodu a neměli předem napsaný scénář. Napínavé a vtipné momenty tam sice byly, s potomkem jsme se i zasmáli, ale celkově to vnímám jako nekořeněné, nedopilované dílo. Určitě je to film vhodný pro malé děti, i když by se měly připravit na jednu smutnou chvilku. Já bych tomuto vylepila slabé tři hvězdy, můj doprovod by dal pět. Takže celkově za čtyři. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný a snadno zapomenutelný animák s jedním ponaučením – největší svině mezi zvířátky jsou kočky. S tím se nedá než souhlasit. Otázky jako, kde se na pustém tichomořském ostrůvku vzala tak pestrá skladba fauny nebo proč je tam od každého druhu jen jeden jedinec nebo proč jsou ve všech animácích ty nejtlustší zvířata vždycky ženského rodu, ponechme stranou. ()

Reklama

Vlad 

všechny recenze uživatele

Nato ze sa jedna o noname belgicko-zabozrutsku produkciu (kto to tu chce porovnavat s Disneym ci Pixarom?). Pekna animacia, dobre sa na to pozeralo. Pribeh sa drzi predlohy len nazvom. Hlavnu ulohu hraju zvieratka a ich nezaujimave prihody. Film vhodny rozhodne skor pre mensie deti (predskolskeho veku) resp. adekvatne infantilne obecenstvo. Inac neurazil (ale ani nenadchol), vsetky male deti v sale sa bavili, cize na priemer to staci. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je prostě jen další obyčejný animák, který nemá až tak skvělou animaci, i když ta není hrozná, ale primárně je to příběhově nutné, strašně předvídatelné a ani moc zábavné, i když se o to tvůrci postavičkami zvířátek snaží. Asi mám tuhle klasiku přece jenom zažitou jako něco jiného a tahle variace se mi nelíbí. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Krásně vybarvená pohádka s nádhernou a propracovanou detailní animací. To je ovšem jediný superlativ, který lze zmínit. Děj je dost jalový, dialogy nucené. Takže pokud chcete vidět krásně vyprávěný film o Robinsonu Crusoovi, dejte raději přednost naší skvělé loutkové adaptaci Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku s úžasným hlasem Václava Postráneckého a hudbou Karla Svobody. Rozhodně neprohloupíte a ušetříte si 91 nudného utrpení s dosti trapnými zvířátky. 50% ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama