Reklama

Reklama

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

  • Belgie Robinson Crusoe (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (55)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je prostě jen další obyčejný animák, který nemá až tak skvělou animaci, i když ta není hrozná, ale primárně je to příběhově nutné, strašně předvídatelné a ani moc zábavné, i když se o to tvůrci postavičkami zvířátek snaží. Asi mám tuhle klasiku přece jenom zažitou jako něco jiného a tahle variace se mi nelíbí. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Animace (až na člověka) super. Potkani fakt ňuňuňu super. Voice cast v ENG průměr (dikobraz fakt na odstřel), scénář včetně dialogů fakt špatnej. Kolem a kolem, fakt hezky zanimovaný s příjemným nádechem francouzský animace, ale pod tou slupkou rozkošných zvířat je prázdná šablona pro nejmenší děti. A nic víc. ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslela, že animace v tomhle filmu bude dost špatná, čemuž nasvědčovaly mimika a pohyby pirátů, ale na hlavních "postavách" si tvůrci dali velmi záležet a animace byla nakonec opravdu skvělá. Stejně tak příběh, především pak "záporáci" v podobě koček. A pro mě byla vrcholem filmu skoro 10minutová "bojová" scéna, která byla velice nápaditá a zábavná. Animáky od Pixaru nebo Dreamworks jsou mi určitě bližší, mají pro mě větší kouzlo, ale filmy mimo produkci těchto dvou studií mi ve většině případech přišly hrozně pitomé, takže tenhle film byl pro mě velice příjemné překvapení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,202,000▐ ide samozrejme o ďalšiu z tých x priemerných počítačovo animovaných rozprávok, ktoré zaľahnú prachom a za pár rokov po nich ani pes neštekne, malou výhodou ale je že dejovo tá má celkom dobrú výstavbu ktorá neotrávi, nie je to zbytočne infatilné, skôr mi tu chýbali lepšie zábavné momenty, tých skutočne zábavných tu bolo strašne málo, plusom je aj animácia ktorá je z tých lepších /videl v kine: 55%/ ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Originální Robinson nebyl lidumil, ale syn prosperujícího obchodníka v době, kdy otroctví bylo normální jako dnes barvené vlasy. Díky svým cestám ztroskotal vícekrát, osudné se mu stalo ztroskotání, kdy posádka zahynula v člunu ve vysokých vlnách a on uvězněný na lodi přežil jen se svým psem Fernandem. Kreslená adaptace těží z tohoto hodně a zjednodušuje to pro děti. Pro děti české to bude vypadat dost originální (Robinsona znají hlavně převyprávěného od českého spisovatele Plevy, kde vymizel nejen pes, ale i vše týkající se imperialismu, svobodného podnikání a otroctví). Animace je dost fajn, zařazení zvířátek jasně pro děti (hlavně mladší) a pak to bohužel celé jde pouze za cílem to udělat co nejvíc cool pro 3D (prolétává se, padá, vybuchuje atd.). Samotný příběh tak pokulhává a ani papoušek (trochu nesmyslně pojmenovaný Úterý) to nezachrání. Humor je bohužel také cílen spíš gagově pro malé děti a dospělý doprovod se bude trochu nudit. Škoda, mohlo to být i lepší. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama