Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Lidičky, píšou se dějiny, tohle je moje 900. hovnocení, no není to paráda? Jo, já vím, je Vám to u piče, tak teda pár slov k filmu. Jako AŠSS (asijská šikmooká sadistická svině) bych chtěla říct, že pomsta nemá žádný pravidla a dovoleno jest vše, hlavně když se člověk fakt pomstí a může s pocitem zadostiučinění posrat mrtvolu poraženýho protivníka (nebo vrátit prohru ve Člověče nezlob se) . Každopádně trojice bratrů, kde jeden je až přitepleně milej, druhej normální a třetí má traumata z Afghánistánu, Iráku, Íránu, nebo jiné teroristické prdele, se naštěstí pravidlama taky neřídí a když přitepleně milému unesou nevěstu (a to ne v klasickém únosu nevěsty kámošema na svatbě, ale vyfetovanejma čurákama před svatbou) tak se traumatizovanej brácha rozhodne, že nejlepší na zbavení se bubáků z války bude všechny zmrdy postřílet a najít nevěstu dřív, než policie přizná, že je v prdeli. No a jelikož tohohle pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere, hraje Kůl Houser, tak co dodat, směle jsem mu fandila a stejně tak i X-Menovi v roli normálního bráchy. Přiteploň byl vocas, ale co už....Bráchové se tak vydaj na nefalšovanou vendetu a z dálky jim drží pěsti jedinej normální polda, Brouk Vilík. Rozhodně to neni film, ze kterýho bych si rvala rodidlo, ale do sračky to má taky daleko plus jsou tam krásný čubičky nahoře bez, takže s klidným svědomím tohle hovnotím čistým průjmem, co by Vás neměl nasrat, ale ani se z něj neposerete. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak to už v poslední době bývá zvykem (i když Přání smrti a Skleněný byly luxusní vyjímky), do, asi sedmýho osmýho, filmu se šlo jen skrz našeho velikána 90ek Brusíka. V podstatě zde se dá říct, že je to opravdu jen reklamní manévr, nasrat na plakát Willise, pač nejen, že byl vidět ve filmu asi deset minut, ale dokonce hrál uplný hovno! Nicméně o to vůbec nešlo! Tady šlo o vysvobození a o pomstu tří bráchů, kteří šli do boje hlava nehlava! Cole Hauser pecka výkon, respekt z něj šlehal. Nakonec z toho vylezlo docela koukatelný zábavný akční béčko, na který se jednou dvakrát určitě v klidu podívat dá. 60% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno ma budú všetci fanúšikovia akčných filmov preklínať, keď toto poviem, ale koniec koncov... ponúkam vždy svoj osobný názor na film, a nemusí sa vždy zhodovať s tým, čo tvrdia ostatní. Takže poďme na to. "Acts Of Violence" by som ohodnotil ako celkom zaujímavú krimi drámu. Rozhodne to má svoje zaujímavé momentky, má to svoje slabšie stránky, no plusy pre mňa prevažujú. Musím povedať, že naši hrdinovia boli podľa mňa dobrí a veľmi rýchlo som im začal fandiť. Okrem toho som mal pocit, že to všetko má význam, že chcú niečo dosiahnuť a niekedy, keď zákon zlyhá, tak dokážu vziať veci do vlastných rúk a pomôcť viac, ako keď potrebujeme riešiť veci byrokratickou cestou, alebo sa zloduchovia sú ochotní s políciou a FBI dohodnúť za to, že budú mať ochranu a podobné veci. Potom sa len neustále nemenia a všetko ostáva ako dovtedy, lebo svet je ochotný si zvoliť "menšie zlo". A dokonca musím povedať, že na konci, keď Averyho šéf použije ten "Come oooon" argument, tak to len potvrdzuje, že korupcia má vždy navrch a zákony sú deravé, lebo nám nedovoľujú použiť násilie vtedy, keď je to nutné, alebo zasiahnuť tak, aby sa problém vyriešil. Miesto toho sa tu robia dlhé vyšetrovania, ktoré nakoniec dospejú k tomu, že hľadané osoby sú mŕtve. Takže v tomto filmu celkom dávam dobré body. Čo sa týka Bruca Willisa, tak mám pocit, že sa jeho meno dostalo už do horších filmov, než je tento. Minimálne "Extraction" je vysoko dobrý príklad. Čo sa týka jeho role tu, tak neponúka tu v zásade nič nové, čo by sme už nevideli. A je pravda, že film by bol lepší, keby sa sústredil len na našich troch hrdinov. Lenže ako to väčšinou býva... v týchto typoch filmov potrebujeme polišov, aby sa ukázalo, že nejakí policajti, ktorí si robia svoju robotu v tomto svete existujú a pracujú. A hoci nie je úplne zbytočný, tak myslím si, že mohla jeho rola aspoň niečo viac priniesť. Čo sa týka ostatného, tak je to fungujúce, pokiaľ od filmu nechcete nič viac. Je to to čo to je. Jednoduchá krimi akčná dráma s jasnou pointou a jasným cieľom. A samozrejme vieme ako to dopadne. Aspoň väčšinou. Bolo tam pár prekvapení. Ale ak od toho človek nečaká viac než je treba, tak je to celkom funkčný film. Jednoduchý, ale funkčný. Hodnotenie: B- ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Typický příklad filmu, jemuž herecká veličina v titulcích pomáhá. A to je Bruce Willis ve filmu spíše na okrasu a dohromady ho je na scéně sotva na deset minut. Ztvárnil spravedlivého policejního detektiva. Námět se točí kolem gangu obchodníků s lidmi. Ten mohl být obsazen určitě šílenějšími zjevy, ultra zmrdy, vyšinutějšími týpky, Mike Epps a spol. byl až příliš v normě. A tenhle gang operující po městě udělá chybu, když unese dvěma válečným veteránům jejich sličnou sestřičku, ta se má v brzké době vdávat, bez její vaginy osiří i její snoubenec. Tudíž se hamburgery nadmutý Cole Hauser domluví s bráchou a budoucím švárem, že půjdou napumpovat do těch parchantů množství olova a jejich drahý poklad vyrvou z jejich spárů. Z filmu je rázem dynamická a veskrze přímočará akční záležitost, kdy rachot zbraní prakticky utichá až s naběhnutím závěrečných titulek. Bruce Wilda vydělal na žvýkačky, Hauser má na hambáče, Shawn Ashmore s Ashtonem Holmesem se podělí o čokoládu, s poděkováním "za to, že jsi", Melissa Bolona má na kosmetiku. Prostě film moc nestál, odvedený je celkem akčně zručně, dovedu si ale představit, že námět mohl být natočen temněji a špinavěji. To vše natočeno v příslušně dynamické a nenatahované stopáži. Film může být rád, že se k němu herci mohou bez obav hlásit. 8/10 ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(2%) Naprosto zbytečné béčko. Co k tomu mám říct ? Dal bych 1*, žádnou velkou nelogickou díru to nemělo, ale bylo to tak nudné, nezáživné, že jsem nakonec udělil odpad. V obyčejné, nízkorozpočtové akci se taky nedá nic pochválit. I ty bitky jsou to tak neohrabaně a pomalu natočené. Willis zde má typickou vedlejší roli jako vždy. Co dodávat ? Je to lepší než prášek na spaní, i když jsem tedy u toho neusnul. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení snímku trvalo pouze 15 dní, přičemž Bruce Willis měl své scény natočené za jeden jediný den. Film se točil v Clevelandu (Ohio, USA). (gavosh)
  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)

Reklama

Reklama