Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá miestami dokáže pobaviť. Ale fungovalo to len v momentoch, ktoré súviseli s nehodou hlavnej predstaviteľky a jej následne získaným "zdravým sebavedomím". Vtip, ktorý tu fungoval na báze trápnosti a trápnych momentov. Avšak to ostatné mi prišlo len ako taká nudná omáčka, pričom koniec už úplne stratil to svoje humorné čaro zo začiatku. Slabší priemer. 55/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Horší kombinace než sebevědomí a nesoudnost je už jenom sebevědomí a tupost.. Klasický vzorec změny těla, popř. stavu mysli, kdy se po návratu do normálu prožitá zkušenost odrazí do charakteru postavy (většinou, že nejlepší je být sám sebou). Po stránce humoru slabé. Často se stávalo, že na cestě k pointě vtipu padlo hodně slov a ona pak ani nepřišla. Alespoň, že se Amy Schumer držela při zdi svého kanálu.. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hned z prvního uživatelského komentáře jsem pochopil, že tohle není první podobná role tělnaté Amy Schumer. Já jsem s ní až do dneška žádný jiný film neviděl, takže na mě ten koncept krásného nitra v kyprém těle fungoval a film se mi líbil. Bejt holkou, co se téhle filmové Renee typově podobá, tak si ho pravděpodobně zamiluju a budu si ho pouštět X krát do roka. Takhle to mít nebudu, ale znovu jsem si uvědomil, jak jsem rád, že mě coby chlapa tolik nedusí ten diktát fyzické dokonalosti. Vůbec vám to, holky, nezávidím. P.S.1: Dnes má svátek René. P.S.2: Emily Ratajkowski je aktuálně single. Rozváděla se údajně kvůli manželovým nevěrám. To mi v návaznosti na tenhle film přijde celkem vtipný. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Chcela som si pozrieť niečo jednoduché a zábavné, čo sa mi celkom úspešne podarilo. Amy Schumer vie, že aby žena dosiahla to, po čom túži, nemusí byť krásna a ani štíhla. Stačí mať enormne nadrozmerné sebavedomie, schopnosť odfiltrovať reakcie okolia a vnímať iba tie pozitívne. Tak, dievčence, hlavu hore, vypnúť hruď, nahodiť mini šaty s hlbokým výstrihom a poďme sa hromadne strápňovať, aby sme našli šťastie. V poslednom čase na ulici stretávam mladé dámy, ktoré pravdepodobne spadli z rotopedu a tiež sú presvedčené, že sa ľudia za nimi otáčajú, lebo sú sexy. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Naprosto výstižný film, ve kterém se nemusejí najít jen ženy, protože si myslím že i muže někdy trápí nespokojenost se sebou a tohle by je mohlo trochu nakopnout, Amy Schumer se do své role perfektně hodí a umí si ji užít. Je zde spousta super fórů, i chvil ve kterých pochybujete, že by to mohlo vyjít, jenže nějakým způsobem to pořád zázračně funguje. Jen škoda, že závěrečný proslov by měl mnohem hlubší poselství, kdyby to ale vlastně nebyla svým způsobem reklama. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama