Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (206)

Dale 

všechny recenze uživatele

Overboard z roku 1987 bol milou komédiou, ale nič extra. Toto je len slabší odvar z neho. Neprináša absolútne nič nové, aj keď scenáristi predviedli "úžasný" ťah, aby sa odlíšili od originálu a prehodili mužsko-ženské role a zmenili trochu motivácie postáv. Boli možno dva momenty, keď sa mi na tvári objavil úsmev, no to je asi tak všetko. Film nemá absolútne čím zaujať, zabudnuteľný do hodiny po pozretí... Navyše Derbez mi príde ako lacná kópia Billyho Boba Thorntona bez šťavy. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na mě vykulené oči Anny Faris nefungují. Naopak - je mi neskutečně nepříjemná :D Film je ohromně předvídatelný a je to sladký, jako marmeláda. Ale chtěla jsem vypnout u cvičení a docela jsem se pobavila :D Průměr, který mi přinesl plno myšlenek na to, jak se mám já, jak se mám boháči a za kolik bych prodala tu loď za 60milionů :D ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie Přes palubu se mi líbila svou originalitou, tohle mě zase dostalo neskutečným sympaťákem v hlavní roli, přestože se jedná vlastně o naprosto totožné filmy. Né, že bych měl něco proti tomu, jak se své role rozmazlené fifleny zhostila Goldie Hawn, ale Eugenio Derbez tu předvedl naprostého ignoranta vůči všemu, což prostě žena tak nějak neumí. Zákonitě potom čekáte, jak vyplave na povrch to, co bylo špatnou socializací hluboko pohřbeno v lidském srdci. (No toto - mně se to na starý kolena i rýmuje :-D) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád komedii Přes palubu hlavně kvůli hlavní dvojici Goldie Hawn a Kurt Russell. Byla to místy ujetá podívaná, navíc já tuhle herečku v mládí dost „žral“ a měl pro ní slabost. Tahle napodobenina se mi zpočátku trochu hnusila hlavně díky nesympatickému hlavnímu hrdinovi, který si moc mé sympatie nezískal během celého filmu, ale když dostával zabrat na stavbě, docela jsem se i nasmál. To Anna Faris je má oblíbenkyně a hlavně díky ní jsem si film k mému překvapení i docela užíval. I pro tuto babu mám jistou slabost a rád se dívám na filmy s ní, přestože originál byl dle mého o něco lepší, ona to dokázala utáhnout rovněž k průměrným vodám. Pře palubu vidím na 60%, tady tohle na 50% ale zavřu obě oči. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Odkaz na rovnomennú predlohu Cez palubu (1987) zaznie v scéne, keď sa doktor Fletcher (Garry Chalk) rozpráva s Magdalénou (Cecilia Suárez) a povie, že jediný podobný prípad tu mali v 80. rokoch, ale išlo o mladú ženu. (Piri)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)

Reklama

Reklama