Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Mínusy: Klišovitý a předvídatelný příběh. Průhledná propagace prostých a rodinných hodnot (trochu i nebezpečná, protože pán byl - myslím - vdovec, nikoli rozvedený). Plusy: Ale proč ne - bylo to milé a těm děckám jsem to přál (vč. pointy nakonec). Nenudilo ani po opakovaném zhlédnutí. Hawnová zvládla levou zadní proměnu své postavy a byla věrohodná v obou polohách. S Russellem měla velmi příjemnou chemii. A její zápolení s motorovou pilou mě vždycky spolehlivě rozesměje. Hodnocení: 74%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Trošku lepších 60%. Je to příjemná komedie, tedy bych spíše řekl, takový rodinný film. Vyloženě vtipných situací nebo hlášek tam moc není. Ale fajn se na to kouká, celkem to baví, občas se zasmějete, občas pousmějete. Je od počátku jasné, jak to bude probíhat a jak to dopadne. Na zabití nudy je to OK. Howgh! ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hlavní dvojka si "rozuměla" už od první chvíle, asi i kvůli toho, že Russell s Hawn už spolu nějakou dobu žili na společné hromádce. Především Hawn dokázala zahrát svou roli perfektně. Příběh možná trochu předvídatelný ale na druhou stranu poutavý. Romantika jak má být. Spolu s Pretty Woman nejlepší filmy od Marshalla. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná rodinná komedie, která slouží jako taková pohodová oddechovka. Chemie mezi dvojicí funguje, vtípky celkem taky, není potřeba nad ničím moc přemýšlet a prostě se jen dívat. Děcka jsou taky dobře vybraný, takoví správní zlobiví smraďoši, takže ani tady není prostor na nudu. Za mě nadprůměrná pohodička. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Příšerná blbost, sice koukatelná a příjemná, ale ubíjející. Ve srovnání s Kaktusovým květem naprostý brak, za který by se chudák Goldie měla stydět. K filmu: rozdíl mezi Joannou vidlákovou a Joannou zazobanou je fatální, Goldie je v roli nagelované miliardářky k nepoznání. Zklamání přinese český dabing, zejména pak Zdeněk Mahdal v roli "Deana" Russella a obsazení Michala Pavlaty asi do patera rolí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)
  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama