Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (362)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pro ty co neví nic o Escobarovi to bude jistě úchvatné, film vyloženě není špatný, ale po seriálu Narcos je to jaksi unylé. Vše jsme už několikrát viděli, film nepřináší nic nového, málo akce a brutalit, nevyužitý agent Dea, Bardem hraje Pabla velice dobře i Penelope Cruz je tu dosti svůdná. Možná kdybych neviděl jiná zpracování a toto bylo první dal bych snad i plný počet. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasné herecké výkony Javiera Bardema a Penélope Cruz dělají z Escobara opravdový požitek. Seriál, který tady tolik lidí vzpomíná, jsem ještě neviděl, a tak nemám srovnání a můžu bez obav napsat, že tenhle film je prostě skvělý. Obzvlášť se mi líbí podání hlavních postav, které nejsou nijak přikrášlené nebo naopak démonizované, ale jsou to prostě lidé, kteří dělají, co se jim chce, protože to dělat chtějí a mohou. Jednozáběrová scéna odhalení Escobarova úkrytu patří k těm, na které nezapomenu. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený životopisný film. Některé scény tam byly opravdu brutální, když si představíte, že je to natočeno dle skutečné události, a že se to stále někde děje, z toho důvodu dávám slabší hodnocení, jelikož jsem z kina odcházela se špatnými myšlenkami. Ani jako celek u mě film moc nezabodoval, přišlo mi to někdy až moc pomalé a místy hluché. Obsazení bylo vybrané perfektně a herci se skvěle do jednotlivých rolí hodili, a jejich výkon byl také dobrý. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ideálna podívaná pre tých, ktorým sa nechce pozerať 2 série Narcosu. Tu to je komplet nafilmované za dve hodinky s excelentnými hercami, predpokladám že herecky azda najlepší manželský pár na svete. Wagner Moura bol skvelým Escobarom, ale Bardem mi príde ešte lepší. Viac sa na neho podobá, do úlohy sa totálne vžil a je menej "ľudský". V Narcose bol Escobar chvíľami aj sympaťák, v tomto filme je skutočnosť pravdivejšia. Každopádne na seriálový počin to nedorástlo, ale stále ide o kvalitný film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechce sa vam sledovat prve dve serie serialu Narcos? Tak si pustite tento film, ktory pôsobi ako ich zostrih. Lenze na tak malom priestore su vsetky udalosti podane strasne skratkovito a mnohe tu uplne chybaju. Naviac je to cele nepochopitelne podane z pohladu novinarky, ktora bola do Escobara zamilovana a tak je mnoho udalosti podanych romanticky, co sa zmeni az v druhej polovici filmu, ked uz aj jej dôjde co je ta vyzrata svina zač. Pokial ste videli Narcos, tak nema ziadny zmysel stracat s timto filmom cas. 5/10. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Ponuku zahrať si Pabla Escobara nedostal v tomto prípade Javier Bardem prvýkrát. Po prečítaní scenárov ponuky vždy odmietol, lebo chcel Escobara stvárniť nie iba ako ikonu a zločinca, ale ako skutočného človeka. To mu vraj ponúkol až tento film. (leila22)
  • Pablo Escobar byl zabit v přestřelce s policií 2. prosince 1993. Bylo mu 44 let. (krubi)

Reklama

Reklama