Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Strašně ukecaná "komedie". Pár vtipných gagů by se našlo, ale dvouhodinové !!ospalé!! "tempo" bylo vražedné. Trojka Sandler, Rock a Buscemi zklamala. +++ SPOILER 20ti slovy: Tatík nevěsty organizuje svatbu, všechno se se*e a jeho barák se plní "zvláštními" lidmi. No...a...nevěsta a ženich se vezmou...hurá. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Skrátiť o tridsať minút, prepísať postavu Chrisa Rocka a zmeniť koniec a bola by to dobrá kómedia. To je tak v skratke. V druhom slede totiž ide o pomerne slušnú dávku zábavy, kde ale priestor dostávajú postavy, ktoré ho potrebujú najmenej a tie, ktoré by ho mali mať, ho nemajú. Stačilo by naozaj riadne zapracovať na scenári a netlačiť v každom momente tak na pílu. Škoda, mohlo to byť o dosť lepšie. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nebyť posledných dvadsatich minút, ktoré predvedú spievajúceho Sandlera ako ženu a množstvo klišé momentov, ktoré prídu trošku ako päsť na oko(pretože postavy sú tu ploché ako detská hruď) dal by som 4*. Je to bez fekálií a s množstvom absurdného humoru, ktorý mám rád. Zamrzí len to, že Sandler vie natočiť aj dobrý film. Má aj dobré nápady. Ale toto sa nesie v štýle Grown Ups, kedy je to skrátka blbnutie s kamošmi. A neberiem mu to. Mať toľko peňazí robím to tiež. Len je to väčšinu času naozaj zábavné a ten potenciál je akosi nevyužitý. Ale za tie dve hodiny som sa bavil náramne. Inak scéna s netopiermi je top. A Seymour rulez! ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Sandler už asi nepřekvapí ničím. Poslední dobrá komedie byla Blended s Drew Barrymore, ale toto to je fakt už moc. Trapné "vtipy" i hlášky, zase nějak šišlá nebo co, prostě furt stejný blbeček, jen čím dál víc horší náměty. Ten konec mě trochu dojal, protože jsem prostě cíťa, tak mi to pozvedlo celkové myšlení o filmu aspoň na dvě hvězdy, ale nebýt toho tak nevím nevím. A to jsem myslela, že Netflix má jen dobré věci, ha ! Chyba! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna z těch ukřičenějších Sandlerovek,která vyloženě neurazí (až na jeden moment),ale zároveň ani nijak nenadchne.Humoru je tu hodně málo a tvůrci se snaží hrát spíš na melancholickou notu což ovšem tak úplně nevychází.Postava Chrise Rocka jakkoliv je uváděna jako jedna z hlavních nedostává tolik prostoru a ve výsledku kdyby tu nebyla asi by to nebylo moc znát...60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama