Reklama

Reklama

VOD (1)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedna z těch ukřičenějších Sandlerovek,která vyloženě neurazí (až na jeden moment),ale zároveň ani nijak nenadchne.Humoru je tu hodně málo a tvůrci se snaží hrát spíš na melancholickou notu což ovšem tak úplně nevychází.Postava Chrise Rocka jakkoliv je uváděna jako jedna z hlavních nedostává tolik prostoru a ve výsledku kdyby tu nebyla asi by to nebylo moc znát...60% ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Skrátiť o tridsať minút, prepísať postavu Chrisa Rocka a zmeniť koniec a bola by to dobrá kómedia. To je tak v skratke. V druhom slede totiž ide o pomerne slušnú dávku zábavy, kde ale priestor dostávajú postavy, ktoré ho potrebujú najmenej a tie, ktoré by ho mali mať, ho nemajú. Stačilo by naozaj riadne zapracovať na scenári a netlačiť v každom momente tak na pílu. Škoda, mohlo to byť o dosť lepšie. ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Strašně ukecaná "komedie". Pár vtipných gagů by se našlo, ale dvouhodinové !!ospalé!! "tempo" bylo vražedné. Trojka Sandler, Rock a Buscemi zklamala. +++ SPOILER 20ti slovy: Tatík nevěsty organizuje svatbu, všechno se se*e a jeho barák se plní "zvláštními" lidmi. No...a...nevěsta a ženich se vezmou...hurá. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Verte či nie, toto je jedna z lepších Sandleroviek. Niekedy síce klesá na tempe a občas máte neobyčajné nutkanie niekomu z postáv vraziť, no ja som sa vážne z chuti zasmial. To, že keď som po pozretí vyšiel z izby a mal chuť niekoho len tak kopnúť, je len vedľajší efekt sledovania tejto otravne strelenej, no svojim spôsobom milej rodinnej komédie. Najviac som si asi užil Chrisa Rocka a Steva Buscemiho, no celkovo casting ušiel. No a keď vo filme od Netflixu uvidíte ako postava pozerá seriál od HBO, tak zistíte, že na tomto bizarnom svete je dnes možné všetko. 60 %. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že nejhorší Sandlerovka navždy bude Jack a Jill. Ale poslední týden mě vyvedl z omylu hned dvakrát. Nejdříve filmem Holky na obzoru, kde bych to ještě vzal vzhledem k tomu, že to byl první Adamův film. Ale snímek Thé Week of šel ještě dál a hlouběji. Bohužel. Ale co čekat od Chrise Rocka? Ještě že tam byl Steve Buscemi. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama