Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

drake31 

všechny recenze uživatele

The Spy Who Dumped Me je bezosporu najväčším filmovým sklamaním tohoto roku (áno, viem, blížime sa len ku koncu Augusta). Moje očakávania pre tento film neexistovali. Do kina som šiel len kvôli hlavnému duu Mila Kunis & Kate McKinnon. No to čo tento film zahodil je na zaplakanie. Počas trvania filmu som nedokázal vypudiť z hlavy myšlienku na to, aký by bol tento film v rukách kompetentnejších tvorcov a obzvlášť scenáristov. [Len tak mimochodom. Akčné scény boli nečakane dobre a kvalitne natočené.] To čo tento film mohol ponúknuť, mohlo byť na úrovni Spy. Toto mohla byť komediálna klasika. Toľko stupidity, toľko nezmyslov, a tých dier v scenári. Úprimne, niekoľkokrát som bol prekvapený nad kvalitou malinkých detailov, čo o pár sekúnd nasledovalo niečim čo ma z toho pozitívneho oparu prekvapenia vytiahlo späť do stupídnej reality tohoto filmu. Toto sa dielo počas celého runtimu, celé dve hodiny. No napriek tomu všetkému stupídnemu a mnohému inému čo som nespomenul, nedokážem sa prinútiť a zaradiť tento film do kategórie najhorších filmov roku 2018. A to len z dvoch dôvodov. Mila Kunis & Kate McKinnon. Tieto dve sú tak nehorázne šarmantné, vtipné, roztomilé a sexy! Tieto dve robia tento film niečím čo som si užil sledovať, aj napriek faktu, že som krútil hlavou skoro pri každej jednej scéne. Obe zakaždým dokázali otočiť každú sprostú nezrovnalosť či scénu do niečoho nad čím som pousmial, namiesto toho aby som nadával. Mila Kunis & Kate McKinnon si zaslúžili byť v lepšom filme. Ten premrhaný potenciál ma vytáča do nepríčetnosti a ľutujem kolegov v práci keď sa spýtajú aký bol tento film - ten rant ktorý bude nasledovať, bude dlhý. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie s Milou Kunis... to děvče musí být masochistka (nebo knihovnice). Každopádně nebylo to tak zlé. Tvůrci si očividně dělali legraci sami ze sebe, z těch okolo a i všech ostatních, zkrátka dostanete oddechovku plnou dobře natočených akčních scén (což příjemně potěší) plus pár už trapnějších chvilek s Kate McKinnon jako DPH. Kdo ji tu ale kritizujete, tak si prosím uvědomte, že to měla ve scénáři, takže jí nic jiného nezbylo. Na rozdíl od McKinnon si ale velkou pochvalu zaslouží ona mladinká assasínka (a taky to měla ve scénáři, to máte holt těžké). ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výhodou V.I.P. karty je, že si člověk může zajít na kdejakou kravinu, na kterou by za prachy určitě nešel. Výsledkem je, že není tolik kritický a pokud to jen trochu jde, docela se i baví. Takže v rámci žánru tohle nebylo tak zlé, jak jsem se obávala. Mileně sice brzy vypadnou oči z hlavy a celkově nám holka sešla, ale potěšil štěk milovaného vikinga a něco málo z krásné Prahy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Na čele máš takovou divnou červenou tečku." Co se na první pohled tvářilo jako blbina nakonec velmi mile překvapilo. Místy je to fakt hodně zábavné. Kunis tyhle role prostě jdou, McKinnon občas šlápla do prostoru trapnosti, ale nakonec svou prvoplánově načrtlou postavu ukočírovala. Potěšil Theroux, překvapila Sachno, její záporačka je fakt mrazivě cool a Gillian Anderson, ta vám urve trencle. 3.5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nedávný (a povedený) Spy ukázal,v rámci soudobé komedie neokoukanou cestu a Spy who dumped me z ní dost těží.Vlastně se tu ve spoustě věcí dost kopíruje.Ani tady se tvůrci nebojí "vážnějšího" tématu,celkem dost se tu umírá,stejně jako se kopíruje zapojení civilistů do špionské hry a vlastně i hlavní padouch.Přesto ovšem tento špión zůstane ve stínu toho předešlého.Vinu na tom nesou jednak nepříliš fungující humor a druhak obě hlavní představitelky.Mila Kunis se snaží,ale rozhodně umí být lepší.Kate McKinnon je pak kapitolou sama pro sebe.Je to pro ní sice nejnormálnější role ve které sem jí viděl,ale tím jak se snaží krást scény pro sebe tím že zběsilé přehrává do trapnosti kladné body nezískává.Osobně budu radši když se bude držet SNL,kde jí to sedí mnohem víc...60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)
  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama