Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

drake31 

všechny recenze uživatele

The Spy Who Dumped Me je bezosporu najväčším filmovým sklamaním tohoto roku (áno, viem, blížime sa len ku koncu Augusta). Moje očakávania pre tento film neexistovali. Do kina som šiel len kvôli hlavnému duu Mila Kunis & Kate McKinnon. No to čo tento film zahodil je na zaplakanie. Počas trvania filmu som nedokázal vypudiť z hlavy myšlienku na to, aký by bol tento film v rukách kompetentnejších tvorcov a obzvlášť scenáristov. [Len tak mimochodom. Akčné scény boli nečakane dobre a kvalitne natočené.] To čo tento film mohol ponúknuť, mohlo byť na úrovni Spy. Toto mohla byť komediálna klasika. Toľko stupidity, toľko nezmyslov, a tých dier v scenári. Úprimne, niekoľkokrát som bol prekvapený nad kvalitou malinkých detailov, čo o pár sekúnd nasledovalo niečim čo ma z toho pozitívneho oparu prekvapenia vytiahlo späť do stupídnej reality tohoto filmu. Toto sa dielo počas celého runtimu, celé dve hodiny. No napriek tomu všetkému stupídnemu a mnohému inému čo som nespomenul, nedokážem sa prinútiť a zaradiť tento film do kategórie najhorších filmov roku 2018. A to len z dvoch dôvodov. Mila Kunis & Kate McKinnon. Tieto dve sú tak nehorázne šarmantné, vtipné, roztomilé a sexy! Tieto dve robia tento film niečím čo som si užil sledovať, aj napriek faktu, že som krútil hlavou skoro pri každej jednej scéne. Obe zakaždým dokázali otočiť každú sprostú nezrovnalosť či scénu do niečoho nad čím som pousmial, namiesto toho aby som nadával. Mila Kunis & Kate McKinnon si zaslúžili byť v lepšom filme. Ten premrhaný potenciál ma vytáča do nepríčetnosti a ľutujem kolegov v práci keď sa spýtajú aký bol tento film - ten rant ktorý bude nasledovať, bude dlhý. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně zábavná akční komedie, ke které jsem původně neměl příliš důvěry, neboť přece jen podobných filmů je nespočet a jejich kvalita je z většinové části mizerná, ovšem tohle je skutečně čestná výjimka, která si zaslouží pozornost. Samozřejmě hledat zde nějakou originalitu je zcela marné, ovšem to bych nebral zas až tak nějak vážně, přece jen jde o typ filmu, který má hlavně pobavit, a to se především ústřední dvojici holek daří na výbornou a navíc po celou dobu. Mila Kunis se po Matkách na tahu opět pořádně odvázala a střihla si další divočejší postavu, která se s ničím příliš nepáře, pro vulgarismus nejde daleko a kupodivu fakt přesvědčivě šlape i v akčních scénách. Pro její parťačku, Kate McKinnon, to pak vše výše zmíněné platí dvojnásob, i ona se tu pořádně rozjela a její vtipnost a praštěnost mě vážně dostávala. Holky tu prostě spolu fungují fakt mimořádně, jiskří to mezi nimi, přesvědčivé jsou jak v komediální, tak akční poloze a oboje funguje vážně na jedničku. Zápletka je pak tedy sice opravdu hodně tuctová, ale mě osobně to tentokrát vůbec nevadilo, celé to hned od úvodu nabere neskutečný spád, akce střídá akci, a to zároveň i ve vyvážené kombinaci s fakt spoustou vtipných scén a dialogů, a konkrétně co se akce týče, tam mě ještě více překvapila její poměrně výrazná nekompromisnost a krvavost, to bylo jako vážně nečekané a za velké plus musím zmínit i fakt, že vše výše zmíněné funguje prakticky po celou dobu trvání filmu, takže se tu tvůrci vyhnuli spoustě klasickým hollywoodským nešvarům, jako jsou tuny závěrečného moralizování, či vyzvedávání pravých amerických hodnot, apod., zde to jede vážně na doraz až do konce :-). Za mě se tak zkrátka jedná o velmi milé překvapení, zábavná, akční, vtipná jízda, jasný palec nahoru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžná americká komedie o dvou blbkách, co se vypraví za akcí do Evropy. Blbej humor, kde to nejlepší, když se neprdí a nezvrací, je, když se snaží přečíst maďarská nebo česká města. Obecně scény v Praze mi přišly nejzábavnější. A to i přesto, že hned z kraje padla hláška, že Východní Evropa je specialista na gotiku. To mi hnulo žlučí, ale Boty proti lásce od Yvonne Přenosilové s pohledem na Pražský hrad to hned zase spravily. Obecně průměr, ale na zaplácnutí času ok. Navíc pro Čecha ta česká část může být poměrně zábavná. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Špion byl taková nouzovka při výběru toho, na co zajít. Měla to být tuctová výplň jednoho večera. ALE! Mila a Kate už v prvních minutách ukazují, že jim společné fungování bude sedět a tak při cestě po Evropě (včetně Prahy) padá jedna hláška za druhou a stejně jako hlavní hrdinky nevěříte vůbec nikomu. Špiónská tématika může být už pro někoho ohraná, ale ve spojení s bandou hlášek ze strany Kate a flashek v pi*i to prostě funguje. No a co si budeme nalhávat, Mila je prostě kus a uvěříte jí všechno. Zkráceno a podtrženo - Nečekal jsem nic a dostal jsem docela nabušenou akční komedii, která potěšila po všech stránkách. 70%. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je celkem logické, že potom co ji špion ojel, ji špion dal kopačky, ale že z ní udělá špionku, to asi nečekal. A já nečekal, že tohle bude takový nářez, né opravdu po zhlédnutí, tady tohole filmu, mám sto chutí jít a snížit hodnocení Mission: Impossible - Fallout, proč ? Nechte mně to vysvětlit. Co jste očekávali od Mission: Impossible - Fallout a nedostalo se vám, tenhle film to má. Chcete suprové akční scény, kde se střílí, lámou se kosti a honičky sou plné adrenalinu, tenhle film je má, bitka v restauraci a následná honička, neměli chybu. Chcete špionský film, ve kterém se nedá nikomu věřit, i to tady je a že ta důvěra, je tady fakt vzácná. Chcete hláškující hrdinky, kdy jedna z nich, je hlasem rozumu Mila Kunis, zatímco ta druhá je hlasem drzosti a ukecanosti Kate McKinnon (byla vynikající) i to tady je. Mimo jiné se dost cestuje po světě a taková Praha, ta je, ta je hodně. Tenhle film, mi hodně připomíná loňského The Hitman's Bodyguard,i tenhle film umí překvapit a získat si vás, je to hlavně tím, že pořádně nevíte co čekat a tak dostanete to nejlepší. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama