Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 7

Recenze (246)

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná akčně komediální oddechovka, bavil jsem se dobře i přes poměrně dlouhou stopáž. Ačkoli mám moc rád Milu Kunis a je to pořádně sexy herečka, tak je třeba uznat, že tento film si pro sebe ukradla Kate McKinnon. Září od začátku do konce. Líbilo se mi klasické pendlování po evropských metropolích, mezi nimiž nechyběla Praha. A dost jsem se pobavil nad vlaky směřujícími z Vídně do Prahy a nad českými SPZ. Je to na tři a půl hvězdičky, mám dobrou náladu, zvedám směrem nahoru. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, které předávám čestnou cenu za nejotravnějšího sidekicka za posledních několik let. Zlatej Jar Jar Binks. The Spy Who Dumped Me (neplést si s filmem The Spy Who Shagged Me (Špion, který mě vojel), to je jiná psina), do sebe kombinuje prvky akce, špionáže a komedie, přičemž v jedné z nich docela dost dobře exceluje, zatímco ve zbývajících dvou je na prd. Po stránce komediální je to zoufalství. Přehršle trapných fórů, kterým kraluje zejména nejlepší kámoška hlavní hrdinky, která připomíná extrémně afektovaného studenta činoherního herectví na DAMU. (Jeden z hlavních důvodů, proč si tam nikdy nepodám přihlášku.) Film ale opravdu velice překvapil svými akčními sekvencemi, které jsou popravdě na dost slušné úrovni. Ať už se jednalo o bitky či honičky, člověk má opravdu chvilku pocit, jako by se díval na nějakého Jasona Bourna nebo Mission:Impossoble. Kdyby film tolik netajtrdlíkoval, možná bych přidal i hvězdičku navíc. Plus kdyby nechal oddělat tu příšernou kámošku, možná bych mu i fláknul Dokonalých 5*. Takhle se ale jedná o celkem zábavný snímek, který se však člověku během pár dní naprosto vykouří z hlavy. Průměrné 3* P.S. Mínusové body za to, že film označil písničku "Mmm Mmm Mmm Mmm" od Crash Test Dummies za nehorší všech dob! 😠 ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, u které se sice člověk občas uchechtne, ale jinak je tu humor pomálu, a ten který tu je navíc často balancuje na hraně trapnosti. Čemuž nepřidají ani dvě otravné hlavní postavy. Pokud film něčím překvapil, jsou to slušné akční scény, které umí být být nejen dokonale zvládnuté, ale také nečekaně drsné a krvavé (kavárna), a občas i zábavné a černohumorné (taxi). ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Spy Who Dumped Me" v zásade neprináša absolútne nič nové. Tento film sme už videli a myslím si, že do podobnej akcie sa dostala naposledy aj Mellisa McCarthy vo filme "Spy". Takže ak sa príbehom nikam moc nedostaneme, je to potrebné postaviť na iných veciach. V prvom rade humor. Nakoľko ide o komédiu. No... tam to podľa mňa moc nevyšlo. Sem-tam som sa zasmial, ale film by si zaslúžil vtipných momentiek oveľa viac. Potom je tu vzťah medzi Audrey a Morgan. Ten je podľa mňa celkom dobrý a obe baby si to užívajú. Aspoň ja mám ten pocit. Kate McKinnon sa miestami snaží trošku moc, no celkom sa jej darí presadiť. Scénka na hrazde je podľa mňa super. A potom si povedzme pár vecí. Nemáme tu žiadne nejaké super hračky. Škoda. Niektoré postavy sú veľmi priehľadné. Najmä naša dvojica MI6 agentov. Myslím si, že nebudete mať problém odhadnúť ich role a trafiť sa. Je to veľmi jednoznačné. Záver to všetko ešte viac podtrháva a nerobí veľmi originálne. Tento zvrat sme už videli a je starý. Aspoň podľa mňa. Ale čo vo filme funguje fantasticky je akcia a naháňačky. Tie sú skutočne veľmi dobré a zaujímavo spracované. Plus aj fakt, že sa do filmu zapojí Edward Snowden ma pobavilo. Film podľa mňa funguje. Možno je trošku neoriginálny a zabudnuteľný, ale akcia, ruská zabijacká gymnastka a akrobatické scénky na hrazde a naháňačka vo Viedni sú podľa mňa hodné času to vidieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si to. Alebo aj nie. Hodnotenie: B- ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická americká průměrná komedie, která ničím nenadchne ani neurazí. Za nejlepšími vtipy rozhodně stojí úžasná Kate McKinnon, která svými hláškami a grimasy přináší do filmu opravdovou zábavu. Mila Kunis take nebyla nejhorší, ale spíše tam byla pro parádu a akci. Spojení Mily a Kate fungovalo parádně a klidně bych si dokázala představit pokračování, i když by se asi jednalo o stejný průměr jako tohle, tak by to byla stejná akční oddychovka na nudné odpoledne. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama