Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbeh starý ako ľudstvo samo: on je mladý, šikanovaný nerd, ona je jeho cool, sexy opatrovateľka, ktorá vykonáva obety diablovi a potrebuje na to jeho nevinnú krv. Nízkorozpočtová pecka nadupaná skvelými nápadmi a s bohovským castingom. Strašná škoda, že to skončilo len na Netflixe. Chcelo to pár mega a minút navyše, rozvinúť mytológiu a charaktery postáv a bola by to ultimatívna šupa. Silných 80%. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Mít takovou chůvu jako je Samara Weaving, tak bych (mi) stál v pozoru celou noc. Jako taková drsná variace na Sám doma tahle jednohubka na hoďku dvacet ustojí. Delší bych to asi mít nechtěl. McG se po vysokorozpočtových spektáklech (Terminator Salvation) dostal k nízkorozpočtové blbině, u které se rozhodl, že si její natáčení užije na sto deset procent. Hororu je v tom naprosto minimum, spíš taková vtipná parodie na všechny ty magory, co lezou v barácích a zabíjí postupně lidi. 75% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krvavá legrace. Nesmírně stylová (když o tom tak přemýšlím, McG je vlastně můj oblíbenec, akorát se k němu nedostávají moc dobré scénáře) a s obrovsky sympatickým mladým hrdinou. Hororové dusno nečekejte, je to hlavně parodie. S litry očividně falešné červené tekutiny a se skvěle použitou písní We Are The Champions. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá šílenost která kašle na jakoukoliv logiku, za to servíruje porci té nejupřímnější zábavy, akce a krve. Takhle nějak mělo vypadat Better Watch Out. McG je moderní videoklipař a podle mě natočil jednoznačně svůj nejlepší film. Úderná a jednoduchá zábava, u které jsem se s mladou hodinu a půl bavil a nahlas se smál. Splnilo účel dokonale. Víc takových filmů bych prosil.75%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost. A dostal jsem blbost. Ale v dobrém slova smyslu. Žádný horor, ale nahláškovaný gore slasher. Je to vtipné, správně dementní, nepřekračuje to hranici vkusu co se brutality týče, ale i tak to má drive, o kterém by si mohly podobné žánrovky jenom nechat zdát a prostě to upřímně baví. Prostě takový Rkový Sám doma. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama