Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takové, jaké jsem to čekal, což rozhodně není kritika. Větší, střelenějším vtipnější a krvavější (respektive marmeládovitě - limonádovo - gejzírovější), o něco víc sexy a v závěru i poměrně překvapivě, ale zároveň logicky vypointované. Pokud se vám líbil první díl, budete spokojení, pokud ne, pak předpokládám, že se na tenhle dívat nebudete. A jestli ano, dobře vám tak. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva roky po událostech z jedničky se na scénu vrací (vzkříšený) satanský krvavý kult a spolu s ním i panic Cole, který mezitím dospěl a chůvu na hlídání už vůbec nepotřebuje. V nenadále obnoveném rituálu si však má střihnout hlavní roli. Druhé dějství si (překvapivě) zachovalo účast hereckého ansámblu z prvního dějství, dostavil se opětně vizuálně nápaditý režisér McG, jen scenáristická sekce se poněkud rozrostla, odpadl původní scenárista, načež jeho místo zaujal nový kvartet, který se vydává cestou komediálního hororu až sebeparodie. Takže se jede naprosto v předimenzovaném módu, vydatně se hláškuje, vulgarit je plný koš a do toho přehnaně krvavé scény, které mají rovněž komediální vyznění. I když éterem bručí zlověstné hudební tóniny, film se ani na okamžik nedá brát vážně. A ani se vážně nebere. Tvůrci bez větších vynalézavých procesů vrátili na scénu hravou i dravou temnou partu z jedničky a dokonale se (s ní) odvázali, v duchu všech druhých pokračování. Nemá to vyloženě kompaktní ráz, ovšem tvůrce to zjevně netrápí a jedou si svou show. Zjištění, že útlým herečkám, jmenovitě Emily Alyn Lind a Bella Thorne, narostlo výrazné poprsí, je více než erektivně příjemné, zamrzí jen to, že nahotu film neobsahuje, tudíž se jejich pevný mlékárenský produkt nezužitkoval v plné bujné kráse. Druhé dějství se vykašlalo na tradiční úskalí pokračování, prostě přišlo pobavit maximálně zábavným stylem. 10/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takže mi chcete říct, že všechny blondýnky mají uzavřenou smlouvu s ďáblem? Jo, to by vlastně sedělo. Pokračování Chůvy je každopádně ještě krvavější, ještě víc meta a taky ještě stupidnější než jeho předchůdce, takže i když bych tam našel spoustu věcí, které jsem si užil (Robbie Amell tady předvádí svoje nejlepší herectví, Bella Thorne je pořád hrozně vtipná p*ča a Emily Alyn Lind naplňuje iluzi Samary Weaving do puntíku přesně), bez toho momentu překvapení už to zkrátka nefunguje zdaleka tolik jako minule. 101 minut sice uteklo, ale že bych se nějak ďábelsky bavil, to bohužel ne. Guilty pleasure optikou ledabylých 6/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)
  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama