Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chvíľu trvalo než sa to rozbehlo, no potom krvavá zábava až dokonca. Dvojke J. Lewis a S. Weaving to pristalo, pričom ma často pobavili svojimi hláškami, ktoré sem-tam niečím okorenila aj Bella Thorne. Myslím, že všetci títo menovaní majú pred sebou skvelú budúcnosť. Príbeh samotný síce za veľa nestál, no vo filmoch tohto žánru o to aj tak nejde. Škoda toho nemastného-neslaného úvodu, na tak krátku stopáž to chcelo vymyslieť niečo svižnejšie na rozjazd. Takto sa divák baví ani nie z dvoch tretín. Lepší priemer. 65/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prosím, příště raději něco alespoň kapánek svázaného s realitou. Křečovitě se snažíme být cool, super, príííma, jenže na žádné velké bavení to není. Když někdo prezentuje gore mordy a prokládá to sterilní zábavou, fungovat to nemůže. Tedy pokud to netrvá třeba jen třicet minut a nehraje si to na regulérní celovečerák. McG je rutinér, který si pro velké projekty zavřel dveře, selhává v tempu, nápadech, atmosféře, zvratech. Trhlé postavy ještě jaro nedělají. Prostě mě to neoslovilo, ač je mi jasné, že svou základnu fandů to mít bude. Malý loser má chůvu, ta je zatraceně sexy, báječně si rozumí, páč je to jeho vysněná budoucí nastávající. Jednou prubne, co se děje v noci, když usne a blonďatá chůva je pořád v domě. Pochopitelně nic poklidného, jenže tvůrci nikdy vyloženě neděsí ani vyloženě nerozesmějí. A to je problém. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mnozí tenhle film srovnávají s kouskem Better Watch Out. U mě na plné čáře vyhrává The Babysitter. Tahle jízda pro mě byla mnohem krvavější a hlavně zábavnější. Film obsahuje všechno to co v Better Watch Out chybělo ( nebo bylo v hodně malý míře ) a to je krev, akce a hlavně vtip. Stejně jako BWO i tady platí rada : Čím míň o filmu víte, tím víc si ho užijete. Tenhle kousek mě prostě bavil a za sebe ho můžu jen doporučit. K dokonalosti tomu sice pár věcí chybí, ale i tak se jedná o nadstandartní 4 hvězdičkovou podívanou. A nenechte se zmást. Není to horor, ale spíš komedie s prvky hororu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nečetl jsem obsah. O to více jsem byl překvapený při první hororové scéně. A dále se mi to už jevilo jako nějaká zběsilá hororová parodická variace na Sám doma. Myslím, že divák musí být zhulený, zfetovaný či úplně namol, aby se mu to líbilo. Takže pokud si někdy pustím druhý díl, bude to jedině tak, že moje smysly budou něčím otupeny. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nic mě na této sračce nezaujalo. Náhodně jsem si to vybral a následně jsem trpce litoval. Ty vole takovej velkej smrad, který musí mít chůvu, jo? Napřed jsem myslel, že se na ní učí souložit, ale co následovalo poté, to jsem se málem posral smíchy. Prý horor? Hmmm, hlavně, že se furt nadává na duchařiny typu Insidious apod. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno