Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puuuuta!estli!!!! si myslíte, že první a druhá sérka byla nejvíc, utřu vás, jak pravidelný uživatel svůj rypáček! Tohle je absolutní šleha, vtahující diváka do děje od první minuty! Kam se hrabe Pablito! Pacho a synáček Rodrigueze mladšího jsou ty největší grázlové nejgrázlovatější a já mlsně vyhlížím 4. pokračování... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo mě to tolik jako první dvě série. Podle mě to bylo hlavně z toho důvodu, že se třetí série už nevěnuje Escobarovi, kterého zná opravdu každý. Kartel de Cali pro mě byla velká neznámá, nikdy jsem o nich neslyšela a tudíž mě jejich příběh moc nebral, i mi to přišlo trošku nudnější a táhlejší než předchotí dvě série. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série Asi jako každý, taky jsem se bála, že bez Escobara není Narcos. V podstatě je zase potřeba se dostat přes první tři díly, které byly protivné hlavně tím, že je tu milion nových postav, se kterými se musíte seznámit a zase se zahloubat do nového příběhu. Zpracování je vlastně kvalitativně stejné, jen tomu trochu chybí ty Pablovy kontroverzní morésy a nemá to už takový osobitý šmrnc. Jinak je třetí série ale dobrá, má pár pěkných twistů a asi i slušnou autentickou výpovědní hodnotu. Teď se zase dokopat k sérii čtvrté. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série v ničem nepolevuje, hlavně herci ztvárňující záporné role jsou všichni vynikající, charismatičtí, každá postava je zde charakterově nezaměnitelná a dostatečně prokreslená. V posledních dílech jsem občas napětím skoro nedýchal. Seriál si pozici při vrcholu zdejšího žebříčku skutečně zaslouží ... 95% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama