Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že zpočátku jsem měl obavy, že bez Escobara seriál nebude mít dostatečné koule ( První dva díly o tom i dost napovídaly), jenže od 3. dílu se z Narcos opět stává zběsilá jízda a hon na 4 kmotry z Cali Kartelu, kde každý měl něco do sebe. Noví DEA Agenti nejsou tak sympatičtí, jako předešlá dvojice, alespoň, že přetrval pořád Pedro Pascal. Silné, zvratovité, opět brutální a především zajímavě poučné. 95% ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretej série som sa dosť obával. Bez Agenta Murphyho, bez Pabla Escobara som mal zo začiatku pocit že ide len o nejaký odľahčený spin-off. Avšak séria tak od polovice nabrala celkom na obrátkach a záver bol veľmi dobrý. Pokiaľ sa dá očakávať 4. série v prostredí Mexika tak sa na ňu teším o to viac. Mexiko je zaujímavejšie ako Kolumbia a môže seriál opäť oživiť. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v prvních dvou sezónách jsme honili Pabla Escobara a jeho medelínské hochy, tak ve třetí zase naháníme bratry Rodriguezovy a jejich "Džentlmeny z Cali". A právě tato třetí série se mi zdá nejlepší. Je taková kompaktnější a sevřenější, také se v ní lépe orientuje, v tom kdo je kdo. Napínavé jako kšandy od první do poslední chvíle. Je stále komu fandit. Agent Peňa je sice takový Don Quiotte a člověk se diví, že se neustále pokouší při všech těch podrazech o dopadení kokainových kmotrů, ale fandil jsem mu. Pak se přidal Jorge Salcedo, kterému jsem také přál, aby přežil, protože to byl v jádru dobrý člověk, jen se zapletl s nesprávnými lidmi. Nemá cenu tady vše přežvýkávat, to se musí vidět! Ne náhodou je Narcos na bronzové příčce seriálů všech dob! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších vecí v televízií. Narcos predstavujú skvelú sondu do stredu drogovej vojny, ktorá bola plná intríg, vrážd a politických machinácii. Trošku mi vadilo, že sme sa nedozvedeli čo sa stalo s Murphym ale Peňa ako ústredná postava spolu s tými čo sa snažia prejsť na dobrú stranu zákona, aby ochránili svoje rodiny, robia z tejto série nadupanú jazdu plnú napínavých a akčných scén, ktorých finálne rozuzlenie zanecháva hnusnú pachuť niečoho nevyriešeného. Niečoho čo sa nikdy nevyrieši. Cali sú assholes. Nie taký veľký ako Escobar. Ale sofistikovanejší assholes. Uzatvorenie bolo aj napriek neuspokojivosti v určitých psychologických a dramaturgických vrstvách značne uspokojivé. Uvidíme čo prinesie Mexico. 3. séria - 100% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama