Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii a zabití Escobara jsem se díval na pokračování spíš skepticky. Taková postava, jako byl Pablo, se už nedá nahradit, moc mi ani nevonělo, že by měla pokračovat role agenta Peňi. Jenomže všechno jinak, po třech úvodních zahřívacích, přesto nadprůměrných dílech, se třetí série rozjela naplno a stejně dobře jako předchozí dvě a já už vlastně až do konce jenom pětkoval. Tenhle seriál je ve svým žánru naprosto ojedinělej a nedostižitelnej a po třetí sérii si naopak bez Peňi nedovedu představit sérii čtvrtou, i když vím, že už u ní nebude. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo mě to tolik jako první dvě série. Podle mě to bylo hlavně z toho důvodu, že se třetí série už nevěnuje Escobarovi, kterého zná opravdu každý. Kartel de Cali pro mě byla velká neznámá, nikdy jsem o nich neslyšela a tudíž mě jejich příběh moc nebral, i mi to přišlo trošku nudnější a táhlejší než předchotí dvě série. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, která mě překvapila, jak lehce se obešla bez Escobara. Tahle třetí část bez problému konkuruje té první a snad je i v určitých aspektech lepší! Cali uzavírá kolumbijskou etapu. Přirozeně pomalu přebírá štafetu Mexiko, což je totální nářez a seriál to může udržet stále v nejlepší kvalitě. 92%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az na prve dva neskutocne nezazivne rozbehove diely je to kvalitativne na rovnakej urovni ako minule serie. Bohuzial ma sklamala svojim obsahom. Cakal som, ze sa naplno bude venovat styrom bossom kartelu Cali, ktory zaziarili uz v minulych seriach a celkovej situacii v Kolumbii, ktora nastala po zlikvidovani Medelinskeho kartelu. Lenze pomery v Kolumbijskej vlade a dôvody ich necinnosti su odbite par vetami ako velke prekvapenie na konci serie. Pritom prave o pozadi tychto udalosti by som sa rad dozvedel ovela viac. A aj ti štyria bossovia mi väcsinu serie pripadali len do počtu. Namiesto nich pre mna nepochopitelne dostal najväcsi priestor ich naivny sef bezpecnosti Salcedo so srdieckom na spravnom mieste ale prazdnou hlavickou, ktoremu polovicu serie trvalo, kym pochopil pre ake svine pracuje a hned nato sa rozhodol, ze ich sprosto zradi, aby ochranil svoju neznesitelnu zenusku a deticky. Dokonca sa jeho postava dostala do popredia natolko, ze v predposlednej casti je väcsi dôraz kladeny nie na to, ci zatknu jedneho zo styroch bossov Cali, ale na to, ci to prezije Salcedova rodinka. WTF? Ja som na rozdiel od ostatnych, ktorym tento zradca sadol, nevedel s tym parchantom identifikovat. Bol to pokrytec, ktory si nahovaral, ze vdaka tomu, ze sam nestrielal, tak nikoho nezabil, ale svojimi cinmi mohol za mnoho vrazd. Mal to byt serial o narkobaronoch a nie o nejakom bezpecakovi. Pritom samotni bossovia su dostatocne zaujimave postavy. Nie su tak extravagantni ako Pablo Escobar a neviedli otvorenu vojnu s vladou, ale o to zaujimavejsie a poucnejsie mohli byt ich aktivity, ktore nie su tak zname. Bratia Rodríguezovi to viedli ako politici, ktori s vladou a konkurenciou radsej spolupracovali ako bojovali. Chepe bol dost extravagantny na to, aby seria ponukla ovela viac jeho vtipnych drsnych epizod. No a môj oblubenec Pacho ma bavil od prvej serie, takze som dufal, ze konecne poriadne zaziari. Nakoniec hlavna stvorka dostala tak maly priestor, ze som sa o ich aktivitach dozvedel len nutne minimum a vzhladom na rychle ukoncenie ich pribehov sa o nich uz viac nedozviem. To ma strasne nastvalo. Jednym z mala kladov tejto serie je absencia zbytocnej a nudnej Holbrookovej postavy. Jeho ulohu naplno prevzal charizmaticky Pedro Pascal, ktory dostal dvoch novych podriadenych. Takze kvality serialu ostali zachovane, len sa trochu ubralo na extravagancii a brutalite, ale dejova napln serie ma sklamala. Preto musim ist s hodnotenim nizsie ako u predoslych serii. 6/10 ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama