Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyung Min je obyčejná žena žijící sama v bytě. Když se po práci vrátí domů, zjistí, že její kryt zámku dveří je otevřený. Vystraší se, a změní proto své heslo. Těsně před spaním však uslyší někoho, jak se snaží odemknout. Kyung Min tedy zavolá policii. Policisté se ale k případu postaví nevěřícně a necitlivě. O několik dní později najde další náznaky, že se někdo pokouší vstoupit do jejího bytu, a následně dojde k vraždě. Uvědomí si, že není v bezpečí, a když jí tedy policie nevěří, začne vyšetřovat sama. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (8)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská pracuje v bance za přepážkou jednoho dne se k ní někdo chce vloupat a ona později nabyde podezření, že u ní někdo je. Prvních 30 minut je takových nijakých pak se to, ale rozjede líbilo se mě kdo to dělal a i to jak to měl promyšlené (poznámka to, že je to chlap není spoiler je to i na obalu) . 60 procent ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ustrašená žena žijící sama v bytě je pronásledována neznámým chlapem, který se ji snaží vloupat do bytu. Typický Korejský standard, který je dobře natočen, má gradující hudbu a když dojde na napětí, tak funguje spolehlivě, ale bohužel film nepřináší nic nového, k násilí téměř nedojde, takže spíše film z ranku Light Thriller. 60% ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela napínavý thiller. Díky Bohu mají herci různé účesy a tak se je dá rozeznat :-) OBSAH: Kyung Min je průměrná žena žijící sama v bytě. Když se po práci dostane domů, zjistí, že její kryt zámku dveří je otevřený. Vystraší se a tak změní své heslo. Těsně před spaním však uslyší někoho, jak se snaží odemknout její dveře. Kyung Min tedy zavolá policii. Policisté se ale k případu postaví nevěřícně a necitlivě. O několik dní později najde další náznaky, že se někdo pokouší vstoupit do jejího bytu, a následně dojde k vraždě. Uvědomí si, že není bezpečná a když ji tedy policie nevěří, začne vyšetřovat sama. ()

AlexUnited 

všechny recenze uživatele

Solídne mrazivý thriller so sympatickým hereckým obsadením najmä v hlavnej úlohe. Spočiatku som si myslel že som v predstihu odhalil vraha, jeho motiváciu, taktiku a že určite to bolo celé takto, avšak po chvíli presne túto istú teóriu scenáristi odhalili ako jednu z možných a vzápätí ju ihneď ukázali ako falošnú. To bol dobrý ťah. K záveru sa už síce dalo vytušiť odkiaľ vietor fúka ale po zhliadnutí niekoľkých priemerných a podpriemerných filmov mi tento nenápadný kórejský mysteriózny thriller nečakane priniesol plne uspokojivý divácky zážitok. Ak by na konci došlo ešte k nejakému prekvapivému zvratu mohol byť aj plný počet. ()

lubosco 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný kórejský thriller s dobrou atmosférou. Mladá žena je stalkovaná neznámym (mužom), ktorý ju prenasleduje, snaží sa vniknúť do jej apartmánu a proste jej nedá pokoj. Trochu som odhadol o koho ide, ale celkom slušne sa to zamotalo, nakoľko sa tam objavuje viacej podozrivých postáv a je to hľavne v závere pekne krvavé. Pocitovo mi film navodil pocit akejsi sociálnej izolácie kórejčanov a ich stiesnenosť v ich malých príbytkoch oddelených od okolitého sveta elektronickým zámkom. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama