Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tato past byla opravdu velice intimní past, jakožto distributor byl idiot, že vymyslel zas takovej stupidní název. Jinak je to v podstatě ničím nepřekvapující thriller s poměrně klasickou zápletkou, až na to, že Jeffrey Dean Morgan hrál úchylnýho znásilňovače, co rád šuká holky ve spánku. Jinak holt dosti nuda, která by bez reklam byla snesitelnější, ale takhle mi to přišlo hrozně dlouhy. Spíš nuda... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle domácí se heslem CO JE V DOMĚ NENÍ PRO MĚ rozhodně neřídí. Hilary se přestěhuje do nového bytu a jelikož je po rozchodu tak začne flirtovat s panem domácím. Já jí chápu sleva na nájem se hodí vždy. Jenže stará láska nerezaví takže zůstane jen u flirtování a přijde návrat k panu EX. To se panu domácímu kterej je navíc psychicky labilní voyer moc nezamlouvá a pokud až dosud se provinil maximálně šmírováním, tak v nejbližší době na seznam deliktů chce přidat napadení, znásilnění, vraždu...co z toho se mu povede to vám neprozradím, ale musím uznat že se fakt snažil. Film mě bavil, Hilary hrála jako vždy velmi dobře a Jeffrey si roli psychopata vyloženě užíval. Potěšil mě i Saruman jen škoda, že neměl moc prostoru. Napětí ke konci gradovalo a film má několik povedených scén. Myslím že po shlédnutí si hodně lidí v podnájmu vyměnilo fabku. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání! Herecky zvládnuto výborně. Skvělý hlavní úchylák J.D.Morgan, krásné vypracované tělo Hilary Swank a vždy skvělý Chris Lee. Atmosféra chvilkami také byla dobrá, ale vše ostatní - hrůza! Nudný příběh bez akce, který neměl ani dostatečně líbivé zakončení. Neznámý finský režisér ničím nepřekvapil. Doufal jsem v thriller, u kterého budu napjatě čekat, čeho se ve scéně leknu a jediné takové scény byly tři. Třikrát si Hilary vlezla do vany a třikrát se na to dalo koukat. Jinak nuda, nuda a velká nuda. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Klasická, stokrát omletá, klišovitá honírna. Snoubenci Hilary honí nějaká jiná a tak se s traumatem honí za nějakým novým kvartýrem. Když jej celá uhoněná dohoní, skrývá kvartýr úchyla. Ten si nejprve honí sám, a když jej to omrzí, začne honit Hilary. No a když Hilary dohoní a dá ji babu, ta už se honit nechce, a tak mu vyjádří své pohrdání. Pneumatickým kladivem. Tečka. Jediné, co filmu nelze upřít, jsou dokonalé digitální triky! Pan Jackson snad musel půjčit tvůrcům ten svůj vychytaný software na tvorbu Gluma, protože se jim naprosto realisticky podařilo udělat z paní Swankové docela píchatelného babochlapa! Jen v rámci zachování mých zdravých sexuálních fantazií doufám, že se později někde nedočtu, že se v ní skrýval Andy Serkis! ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, že někdo investoval do takového filmu. Ne že by byl vyloženě špatný, ale když už si někdo vybere takové téma, měl by přijít s něčím novým, vložit do toho aspoň trochu invence. Nic takového se nekonalo, takže tu máme už mnohokrát viděné včetně záporákova neustálého "vstávání z mrtvých", dokud nedostane závěrečnou pecku a nezdechne. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama