Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman je opět skvělá, ale film je natolik obyčejný a nezajímavý, že to nestačí. Po akční stránce potěší jen jedna slušná přestřelka v bance a tím to končí. Pomalé tempo, žádný dějový zvrat pouze solidní herečka v hlavní roli a to mi k dobrému filmu nestačí.3 hvězdy s přihmouřenýma očima za dokonalý make up. 50% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Děsně přetažené a pomalé vyprávění, se skvěle namakeupovanou Nicole Kidman. Jenže i ty nekončící jízdy na její zestárlý, vrásčitý, unavený obličej nakonec přestanou fungovat. Je to taková snaha o napodobení všech těch aktuálně populárních krimi sérií a thrillerů, která ale v zásadě příliš moc nepřináší a funguje jen v několika málo momentech (a řekl bych, že mnohdy těžce neví, co chce říct a tváří se jako něco většího, než co ve skutečnosti je). ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ničitelka dobré nálady, Nicol humus Kidchlap si tu hraje na nějakou brutální Nikitu nebo snad Domino nebo nevim, ani nemusela být namaskovaná, leč její držka neznala hranic už od samého výskytu v TV..připomínalo mi to Bad grandpa od Jackass, akorát že bez vtipu, vkusu, akce..bez ničeho. Tenhle film připomíná vyflusnutej hlen, starýho, špinavýho vidláka, co vysedáva u pumpy v texasu a žvejká slámu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Destroyer" akosi nedosahuje méty, aké by chcel reálne dosahovať. A nebyť Nicole Kidman, tak by to išlo podľa mňa oveľa hlbšie. Pretože v jadre tento príbeh toho moc neponúka a viac-menej je to nuda od začiatku až do konca. Málokedy sa niečo deje, dej je veľmi komplikovaný a ťažko sa nám v ňom orientuje. Ja som to zvládol, no s tým množstvom flashbackov a odbočiek som prekvapený, že som pochopil čo sa asi dialo. Určite by som sa k tomu nevrátil, lebo filmu chýba nejaký náboj alebo akcia, ktorá by ho vedela posunúť dopredu. Viem, že je to dráma, no riešia sa tu problémy, ktoré ma netrápia a najmä tu Erin rieši aj vzťah so svojou dcérou. A popravde sa toho moc nedozvieme. Menej než je treba na to, aby vôbec tá dejová línia fungovala. Keď to pomaly začneme rozuzľovať tak sa záujem trošku dostaví, no v jadre to nemá moc čo ponúknuť. Make up na Nicole je skvelý, ona dáva skvelý výkon a záver filmu je dobre spracovaný. Ale ak je to všetko, čo by som dokázal na filme pochváliť, tak tam toho moc nie je. Nemôžem povedať, že je niečo, čo by ma na ňom vyslovene iritovalo a všetko je v podstate viac v okey rovine (s výnimkou toho, že je to fakt nuda), ale to nie je pozitívna stránka filmu. To je skôr moja predstava o tom, že to nie je vyslovene negatívne. Hodnotenie: C ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno