Reklama

Reklama

Little Necro Red

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy len za technickú úroveň, ale v podstate ani nie tak všeobecnú, lebo je to amatérsky spracované ako sviňa, ale tie gore efekty sú fakt že cez čiaru bežnej produkcie. Len absencia nejakého deja a samoúčelné lietanie všetkých možných aj nemožných končatín a častí tela, vnútorností, očí a neviem čoho ešte, to na super film nestačí. Muselo by to byť buď zábavnejšie alebo hororovejšie. Nie je to ani jedno. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ale áno, to gore je miestami veľmi slušné, pričom niekoho kto ma slabšiu povahu, by mohlo aj mierne napnúť. Nič to však nemení na tom, že sa jedna o extrémne lacný brak, či už z pohľadu dejovej linky, hereckého obsadenia, respektíve celkového nádychu samotného snímku. Musíte byť vyslovene milovníkom takýchto amatérskych počinov, aby vás “Little Necro Red” nadchol natoľko, aby ste s hodnotením zašli na NAD priemernú úroveň. Ja nie som (!), no tú štvrtú aj tak pridelím, lebo napriek tomu, že sa jedná o amatérčinu ako Brno, svoju úlohu z pohľadu subžánru splnil viac než slušne. Každopádne, súhlasím aj s názorom užívateľa: "iXtr3m3". A to do poslednej bodky. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčná klasika s tradične poletujúcimi hlavami, zubami, končatinami, vnútornosťami a striekajúcou krvou všade, kde sa len dá. V podstate film podobný ako Adam Chaplin. Dejovo sa to opäť nikam nedohrabe. ale to už ani od Necrostormu nečakám. Ich silná stránka je totiž niekde úplne inde. A či do toho ísť je už na subjektívnom zvážení. Za mňa splatter ako má byť. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tento Hororový subžánr moc nevyhledávám a ani Little Necro Red mě moc nepřesvědčil. Za zmínku stojí snad jen dvě věci a to povedené masky a Gore, které ale v závěru už nudilo (Top scéna - ženská s probodnutým obličejem v kuchyni a následné smažení) a pohledná herečka Lucy Drive (Diane). A to by bylo asi všechno. Polovinu filmu jsem absolutně neměl tušení o co jde. Za mě nic moc. (29. hodnocení, Full HD) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Řezník z Itálie Giulio De Santi natočil další gore řezničinu pro Okrajové publikum, ale jeho vrcholné tvorbě v podobě Hotelu Inferna 2 bohužel nedosahuje ani po kotníky. Jestliže Hotel Inferno 2 měl vynikající atmosféru, perfektní prostředí, cool hlášky, nádhernou hudbu, odkazy na hry snad za 20 let, skvělou first person kameru, nekončící řežbu, která se nezabývala zbytečnými dialogy a skvělé gore, tak tady zůstalo jen to Gore a i to je bohužel moc přestřelené. Film se snaží o nějaký děj, který je prostě divný, nedává tam nic smysl, nikoho to nezajímá a absolutně jsem netušil O co tam jde, není zde žádný hlavní hrdina a hodně času se tráví v kuchyni, kde jsou dvě ženy, které tam chlastají, kouří a vaří si vajíčka, tak to mě opravdu ve Splatteru nezajímá a jelikož pohled na dva neherce je vyloženě bolavý, tak to místy bylo nudné utrpení. Vadilo mi, že se zde víc kecá než řeže a ikdyž se řeže, tak se tam řežou dvě postavy o kterých nic nevím a většinou se veškeré gore scény soustředí na hlavu ( mozek, oči, zuby) a když to člověk vidí 20x, tak to působí repetitivně a nezajímavě. Taky mi vadilo, že se zde nepoužívají žádné zbraně, tady už stačí někomu pouhá ruka, aby vytrhl někomu srdce z těla, takže nápady nulové, humor zde chybí a masky jsou opět snaživé, ale co z toho když víc jak půlku filmu posloucháte trapné dialogy, sledujete otravné herce a vizuálně je film snad ještě levnější než Hotel Inferno 1. Nebavilo mě to. 4/10. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno