Reklama

Reklama

Little Necro Red

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Medzi hotelom Inferno 2 a 3 si Giulio De Santi odbehol spraviť ďalší okultisticko demonické krviprelievanie, kde sú rozmlátene hlavy, potrhane tváre, udupané všetky časti tiel a krvi, že hádam ani Domaša nemá toľko vody, čo tu bolo nejakej tekutiny, ktorá , ale od krvi bola veľmi vzdialená. Je to podobne hotelu Inferno, ale aj tak je to veľmi vzdialené, lebo Hotel Infeno mal intenzitu, vtip, zaujímavý spád, ale hlavne parádny príbeh o putovaný bolesťou až po vykúpenie. Toto, ale na rozdiel od Hotelu už nemalo čo ponúknuť a ešte to bolo podane takou kostrbatou formou, kde vidieť, ze De Santi nevie pracovať s hercami, on vie pracovať s efektami, vie navodiť hnusnú pachuť po nejakých scénach, ale keď má ukočírovat hercov, tak tá cela jeho práca stráca na príťažlivosti. Tá finálna Van Dammeho vybíjaná bola štýlová a slušne vystupňovaná, ale ako celok to už nezachránilo a tak ma to vobec ani neoslovilo. Hádam keby tu boli Cenobiti a po nich by išiel nejaký Sandokan, možno by som bol viac spokojný, ale pri tomto, že tu nie je  žiadny solídny príbeh a len nezaujímavé mordovačky a do toho hnusne hrajúci herci, nemôžem ísť na viac ako na slabé 2*. Z tohto si myslím žiadna trilógia nebude, pochopil to aj sám režisér, že tento film už potenciál k ďalšiemu dielu nemá, ale na Inferno 4 sa teším stále, to bude iná zmena. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podivný kult okolo Velké matky a Vlčí kletba. A jak onu kletbu zastavit? Zmasakrovat její nositele. Jenže naivní představa, že tím budou členové kultu včetně Matky v bezpečí je velmi naivní. Poteče krev, hodně krve, galony, potoky, vodopády. A na střeva ven dojde hned několikrát, a taky oči ven a mozek a zkrátka vše, co jde. Roztrhaná těla, vyrvaná srdce, urvané čelisti, rozdrcené hlavy, utrhané ruce, absolutní masakr. Na rozdíl od Hotelu Inferno mi ale tohle přišlo lepší z hlediska propracovanosti gore, a pak je tu přeci jen dějová linka, byť jednoduchá, jelikož hlavním účelem je předvést co největší gorefest. Kvalitní splatter v současném italském filmu sedne především okrajovému publiku, které má kečupové šílenství rádo.... Hodnotím tedy gore, které se směrem k závěru stupňuje. A nesmím zapomenout na červy! Velká matka jakoby vypadla ze série o Hellraiserovi - chuťovka. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tento Hororový subžánr moc nevyhledávám a ani Little Necro Red mě moc nepřesvědčil. Za zmínku stojí snad jen dvě věci a to povedené masky a Gore, které ale v závěru už nudilo (Top scéna - ženská s probodnutým obličejem v kuchyni a následné smažení) a pohledná herečka Lucy Drive (Diane). A to by bylo asi všechno. Polovinu filmu jsem absolutně neměl tušení o co jde. Za mě nic moc. (29. hodnocení, Full HD) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ale áno, to gore je miestami veľmi slušné, pričom niekoho kto ma slabšiu povahu, by mohlo aj mierne napnúť. Nič to však nemení na tom, že sa jedna o extrémne lacný brak, či už z pohľadu dejovej linky, hereckého obsadenia, respektíve celkového nádychu samotného snímku. Musíte byť vyslovene milovníkom takýchto amatérskych počinov, aby vás “Little Necro Red” nadchol natoľko, aby ste s hodnotením zašli na NAD priemernú úroveň. Ja nie som (!), no tú štvrtú aj tak pridelím, lebo napriek tomu, že sa jedná o amatérčinu ako Brno, svoju úlohu z pohľadu subžánru splnil viac než slušne. Každopádne, súhlasím aj s názorom užívateľa: "iXtr3m3". A to do poslednej bodky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami som zhliadol prvý snímok spoločnosti Necrostorm - ADAM CHAPLIN. Dnes je to ich posledný uvedený do distribúcie, LITTLE NECRO RED. A po tomto všetkom mám vlastne jasné, akým smerom sa táto spoločnosť celú dekádu uberala a kam zatiaľ došla. Rozhodne ma neminú ich ostatné projekty, pretože to čo robia títo páni, nemá vo svete filmového splatteru ( v 21. storočí ) obdoby. Akokoľvek je snímok metafyzický a chce byť trochu viac a mať presah, je to stále čistokrvná gore zábava. ()

Reklama

Reklama