Reklama

Reklama

Sněžná past

  • Kanada Braven (více)
Trailer

VOD (1)

Joe s rodinou si chce užít klidný víkend na lovecké chatě. Místo toho zde objeví kokain, který si tu schovali pašeráci a jdou si ho vyzvednout. Joeovi začíná boj o život... Joe Braven vede pilu v odlehlé kanadské divočině. Na pile pracuje společně se svým otcem, Lindenem. Jenomže Linden není vůbec v pořádku, nedávno utrpěl v práci zranění a od té doby mu vynechává paměť. Když Linden začne jednoho večera v hospodě otravovat nějakou ženu, o které je přesvědčen, že je to jeho mrtvá žena, Joe se rozhodne věc řešit. Lékař Joeovi radí, aby měl jeho otec ústavní dohled. Joe z toho není nikterak nadšený a je mu jasné, že otec, který je mimo své výpadky paměti jinak v pořádku, nebude souhlasit. Joeova žena Stephanie navrhne Joeovi, aby vzal otce do srubu v lese a tam si o tom všem bez ní a dcery Charlotte promluvili. Joe tedy s otcem vyrazí do srubu. Ani on, a ani jeho otec nemají tušení, že si ve srubu pašeráci drog ukryli svůj kontraband. Jenže po příjezdu do srubu drogu brzy objeví. Joeovi je jasné, že pokud se darebáci objeví, půjde do tuhého. Situaci zkomplikuje Joeova dcera, Charlotte, která se skryla v kufru auta a teď je nadšená, že otce obalamutila. Joe se snaží otce s dcerou naložit do auta a z místa odjet. Je však pozdě, objeví se mafiáni, které vede jakýsi Kassen, a zprvu vyzvou Joea, aby jim drogy vydal. Joe však není dnešní, ví, že jakmile drogy vydá, darebáci je všechny jako nepohodlné svědky zavraždí. Kassen před Joem dokonce zastřelí jednoho ze svých lidí – muže, který pro Joea pracoval na pile a který drogy ukryl v Joeově srubu. Joe naoko souhlasí a prohlásí, že jde do srubu pro tašku s drogou. Ve srubu se však s otcem opevní a začnou se bránit. Joeovi se podaří ze srubu pomocí terénní čtyřkolky dostat Charlottu a poslat ji do lesa, aby zavolala o pomoc z mobilu. Kassen se svými lidmi nejenom že dobývá srub, který brání Linden, ale také pronásleduje Joea s Charlottou na čtyřkolce. Joe musí v lese doslova bojovat o život. Charlotte doběhne k místnímu vrchu, odkud zavolá matce. Ta zburcuje místního šerifa. Když se Charlotte prodírá lesem, narazí na ni jeden z Kassenových mužů, naštěstí se objeví matka, která Charlottu zachrání a muže ošklivě pobodá. Zatím se Joe vrací z lesa ke srubu, který brání Linden, ten je však těžce zraněný a je v šoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Mám krásný horský prostředí. Mám J. Momou. Vymyslím, jestli se tomu dá takhle říct, primitivní zápletku s balíčkem drog. A jde se na to. Uděláme fajn béčko. A neboo, udělám nudnou podívanou kde je snad všechno špatně. Momoa je ty vole zabijácký udělaný hovádko, tak proč si mám myslet, že je to obyčejný taťka od rodiny? Nebo proč, když pominu, že tlupa záporáků vypadá jak vydláci z roku 1991, se chová jako banda blbců? Proč do filmu s minimální šancí na prosazení se dá proboha někdo, nemocného taťku, malou dcerku a ani jeden nesehrají nějakou důležitější roli? Za mě musím říct, že až na lokace a to, že jsem se chvílemi, ale fakt jen chvílemi i bavil, velké zklamání. 55 procent. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ľadová naháňačka za drogami a ucelením rodiny. Herecké obsadenie: Film sa od prvých záberov javí ako nízkorozpočtovák. Potom ale uvidíte Momou a Langa a nejde vám do hlavý ako sa k tomuto filmu dopracovali. Prevedenie: Príroda je krásna. Správanie hlavných hrdinov nelogické a citové väzby absolútne chladné ako cencúle na chate. Pocity: Najskôr sa hráme na rodinnú drámu, potom na vyvražďovačku drogového kartelu a aby toho nebolo málo tak to finále s útesom je absolútny bullshit. Pridaná hodnota: Účel svätí prostriedky. Išlo sa na chatu aby sme sa zbavili senilného dedka a to sa nám podarilo. Nie síce tak ako sme zamýšľali, ale účel svätí prostriedky. 38% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl na tento film zvědavý. Obsazení nevypadalo vůbec špatně úvodní pětiminutové záběry na zasněženou krajinu – zvířata vypadali nádherně, tohle já rozhodně dokážu ocenit a příjemně to navnadilo na další děj. Jenomže pak přišla akční část filmu a začali problémy. Skupina ozbrojenců drogových mafiánů se chovají jako naprostí amatéři, díky čemuž měly postavy otce a syna (Jason Momoa, Stephen Lang) až neuvěřitelnou šanci většinu z nich v klídečku vyřídit). Jasně, trošku to bolelo, ale díky stupiditě mafiánů se jim to dařilo náramně. Očekával jsem nějakou pěkně krvavou vybíjenou, no dočkal jsem se spíš dost béčkové light podívané. Poslední třetina už byla vyloženě trapná. Tedy až na dvě scény, v nichž úřadovala sekyra. Matka lučištnice, scéna s provazem (ha ha ha) a co teprve ta s pastí na medvědy. Jednou v životě jsem jí viděl na vlastní oči a ač jsem v lovu naprostý amatér, myslím si, že kdyby jí někdo ve skutečnosti použil tak jako hlavní hrdina, při pádu z útesu by mu bez milosti rozdrtila kosti a utrhla nohu. Škoda, že Lang nebyl slepý i tady, to by byla teprve mordovačka. Nebýt tady tolik stupidit, dal bych snad i průměrné ohodnocení, jelikož odcházím ale spíš zklamán než pobaven, dávám lehký podprůměr. Bohužel. 45% ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Braven se chce tvářit nejvíc dobře a seriózně, když vám ale náklaďák na následky píchnutí pneumatiky vybouchne, jde veškerá vážnost stranou. Scénář: Aby dodali tvůrci filmu drama, schovali zcela nesmyslně dceru hlavní postavy do auta, aby bylo koho zachraňovat. Ve finále ovšem ona zachraňuje je – vážně musel jet úplnou náhodou okolo sheriff? (scenáristická ubohost). Kamera: Ta nedává smysl a mate diváka (z útesu slítne čtyřkolka a cápek s ní, jenomže záběr z útesu pak jde napříč zálivem skoro na druhou stranu… teleobjektivem. Vypadá to, jak kdyby letěli padesát metrů do dáli). Survival: Zatímco cápek se rozbije o kámen, Mamoa letí dalších deset metrů mimo jenom proto, aby mohl dopadnou do vody a přižít, přičemž kdo bude žít a kdo umře víte už během úvodní titulkový sekvence… a to tam ani nikoho nevidíte! Konec: Každopádně Jason Mamoa a jeho lano rulez! Tenhle flák ani nelze brát jako oddechovku, když tam na vás co pět minut vybafne nelogičnost nebo režijní či scénáristická tupost. Přečtěte si komentář od Fugaziho, ten to shrnul dobře. Dodatek pro ricci.s: Uživatel ricci.s je vážně nemocnej, slaboduchej a hloupej člověk, jehož názory a narážky nelze brát vážně. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Neobjednal si ten film National Geographic? Při stopáži 90 minut je totiž snad 20 minut záhlé dlouhé záběry z výšky na fantastickou nedotčenou přírodu zasněžených hor. Jinak se jedná o ucházející vyvražďovačku, ve který partu neschopných pašeráků drog zlikviduje táta od rodiny Momoa a jeho senilní tatínek Lang. Dost těžko uvěřitelný scénář a několik fakt mizerných triků (Momoův pád do vody nebo fatalita na konci). Jinak je ale Braven celkem fajn béčko, který Vás na tu hoďku a půl celkem zabaví. Ideální na sobotní odpoledne, když zrovna nemáte nic lepšího. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama