Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexxx (Adam Devine), Darren (Anders Holm) a Joel (Blake Anderson) jsou tři nepříliš úspěšní přátelé, jejichž snem je vytvořit celosvětově známou počítačovou hru, nicméně se zatím živí jenom jako uklízeči. Vše se ovšem změní, když budovu, kde pracují, napadnou teroristé. Trojice okamžitě vycítí, že tohle by mohla být jejich šance k úspěchu. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

horor2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální kokotinu na n2 a dostal jsem totální píčovinu, která to o sobě moc dobře ví. Paroduje jak Smrtonosnou past, tak i rovnou samo sebe. Nechybí záchodový humor, brutalita a akce. Celé je to brané jako jedna velká hloupost. Zasmál jsem se, pobavil se a přesně to jsem chtěl vidět trojici outsiderů, kteří se rozhodnout změnit svůj osud a zachránit rukojmí od únosců. :-) Další pohodový NETFLIX! :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně hrozná hovadina, která nějakým zvráceným způsobem funguje a já se poměrně suprově bavil. Jako jo, u spousty vtipů jsem dělal, že je neslyším a odvracel jsem zrak, ale ten zbytek byl přesnej. Samozřejmě to tak “dobře” funguje kvůli nesourodé hlavní trojici (Adam Levine na to potenciál v tomto žánru má), která nejde pro peprné slovíčko daleko a já si musím pouze postesknout, že podobně připitomělých, možná až zhulených, komedií nevzniká víc. Snad je alespoň Netflix bude plodit dál.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je místy tak blbé, až jsem se prostě bavil a smál. Jsou zde scény, které jsou skutečně ujeté a hodně se mi líbí, že Adam DeVine se toho prostě nebojí, a i když je otravný, tak jde do role prostě naplno. Tohle k němu prostě patří. Ač si na něj vždy musím znovu zvykat, je prostě správně ujetý. Takže jo, smál jsem se, tudíž dobré. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně říkám, že tady jsem měl zcela jiné mínění z traileru. Vždyť komediální Die Hard je skvělý nápad. Ovšem tady Netflix skutečně překvapil. A ne zrovna v dobrém smyslu. Film je naprosto over the top. Sprostý je slabé slovo a krvavý zcela nevystihuje obraz filmu. Ten film je prostě nechutný, kam se člověk podívá. Vybuchující pes v akváriu? Ok, očekávám Johna Wicka. Lízání zadku. No tady už neočekávám nic... Vybuchující hlavy a uříznutý penis už jsem viděl párkrát ve filmu. Ovšem tady jsem to úplně nečekal. Humor na mě nefungoval a to mám tyhle šílenosti obvykle rád. Viz. Zombieland (2009). Tuhle komedii přenechám rád někomu jinému. Myslím, že cílovka je to zcela jiná než obvyklý divák. I když obvykle přepálené a šílené komedie oceňuji, tak tady jsem si ve výsledku přál, aby už byl konec. (35 %) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedný straně řada záchodovejch fórků plnejch spermatu, ufiknutejch i neufiknutejch ptáků a posranejch kalhot, což k smrti nesnášim a na tý druhý potoky krve, bouchající palice a řada gagů a hlášek, kterejm se prostě nejde nesmát. Seděla mi i trojice pitomců, kteří se postavili zločinecké bandě a to platí i pro DeVinea, kterej mi obyčejně leze na nervy. Guilty pleasure jako blázen a Newacheck si může odškrtnout povedenej debut. 70% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama