Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížský superpolda Sylvain Marot je proti své vůli převelen na městskou policii do Marseille. Bývalý komisař Gilbert, nyní primátor města, ho pověří speciálním úkolem. Má dopadnout gang italských lupičů, kteří v nadupaných Ferrari vykrádají jedno klenotnictví za druhým. Jenže s chabě vybaveným vozovým parkem francouzské policie to půjde splnit velmi těžko. Silvain tak má jen jednu možnost. Přemluvit ke spolupráci Eddyho Makloufa, synovce slavného Daniela Moralese. Eddy totiž po svém strýčkovi zdědil jeho vytuněné bílé taxi. Bohužel už ale nezdědil jeho řidičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentní řidič, který se s volantem v ruce snad narodil. Po dvaceti letech od uvedení prvního dílu přichází v produkci Luca Bessona již pátý díl slavné francouzské série. Štafetu přebírají nové herecké tváře. Ale to hlavní – vytuněné bouráky a adrenalinové honičky zůstávají. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Chválím nečekal jsem zázraky ale jsem spokojený, skvělá zábava super auta sice málo v akci ale budiž, herecká hlavní role bomba zbytek oddílu hrozný ale zasmál jsem se, hudba skvělá prostředí plného slunce super. Dávám 4 i když by si to zasloužilo min za pár zbytečných věci a málo akce ale já jsem se skvěla bavil i když příběh byl jednoduchý mělo to své kouzlo jinde za mě super. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Definícia „mlátenia prázdnej slamy“ alebo potopenie značky na samotné dno. Taliani ako súperi si vybrali ten najhorší diel, ktorí nemôže a nesmie mať nič spoločné s prvými dvoma legendárnymi dielmi. Nápady došli a tak sú tu kripli, mentáli, hovná, sračky a zvratky ako z nudných amerických komédií. Auto preradí rýchlosť na vyšší stupeň až po trištvrťhodine a aj tam to stojí za počítačovú starú belú. Herci nie sú, gagy s francúzskom nič nemajú. 406 mohla ostať v Maroku či kde, lepšie by poslúžila miestnym. Katastrofa na plátne a pocit trápnosti na konci dosahuje gigantické rozmery. Trápenie. (videné 27.10.2018, BDrip) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času fajn,dvojka už byla slabší,ale pořád ušla a další dva díly jsem viděl jen jednou a nic si z nich nepamatuju.Od pátého dílu jsem i vzhledem ke stavu francouzské komedie a snižující se kvalitě Bessonových jednohubek nečekal vůbec nic.Nakonec to není až takový průšvih jak by se mohlo zdát i přesto,že většina postav jsou úplný magoři a nejvtipnější je policejní sebranka,která je tu ovšem hodně málo.Problémem je,že Taxi 5 nenabízí nic co by tu už nebylo několikrát v předchozích dílech a u mě tak dopadne stejně jako díly 3 a 4.Evidentně by se zde tvůrci rádi inspirovali sérií FaF,ale bohužel to nefunguje...40% ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

všechno špatně... kdo má rád serii Taxi, tak se tomuhle radši vyhněte obloukem. Zasmál jsem se ( nebo tedy pousmál jsem se ) jen dvakrát a jinak jsem celý film kroutil hlavou a říkal si " proč, proč, proč " . Hlavní herci jsou nezajímavý a u toho plešatého jsem měl pocit, že chce vypadat jak Vin Diesel i se tak choval. Prostě a jednoduše je to nesrovnatelné s tím, co bylo a neměli to radši ani natáčet... když už tak udělat restart úplně a dát tomu nový směr. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Mysleli ste si, ze nic horsie ako americky remake uz byt nemôze? Piaty diel je este väcsie peklo. Je mi luto, ze zo serie nadobro odisli Daniel a Emilien, ale ako zasadny problem to nevidim. S radostou by som prijal pohodovy akcny vyplach akym boli prve dva diely a kludne aj s novou zostavou. Lenze nova dvojka je absolutne nevyrazna, bez stipky charizmy a chemie. A rovnako nevyrazny je cely film. Je to jedna velka nuda obcas prerusena nejakym nechutnym forom v ktorom sa zvracia alebo vypustaju hovna. Ani pekne zenske na okrasu tu uz nie su. Cely film musime trpiet pohladom na jednu odpornu vypasenu svinu. Obcasne vyskyty komisara Gilberta tiez za nic nestoja a vôbec mi nepripadali vtipne. Najsmutnejsie dopadli spominacky na minule diely v ktorych ale Daniela a Emiliena neukazu. Asi sa urazili, ze ich vynechali a tak nedali suhlas na znovupouzitie ich zaberov. A urobili dobre. Skoro som zabudol na akcne sceny. Su sice prehladne ale dokonale sterilne. A je ich tu fakt malo. Soundtracky vzdy stali za to, kedze navodzovali pohodovu atmosferu. Okrem starej titulnej pesnicky, je zvysna hudba nevyrazna. Vysledkom je jedna velka katastrofa, ktoru ziadnemu fanusikovi Taxi serie neodporucam. 1/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když má vrtulník doprovázet dron, tak v jednu chvíli letí za dronem, ale pak je záběr z dronu na vrtulník zezadu a v dalším záběru už zase vrtulník sleduje dron. (Ace.A.T.L.)
  • Taxi 5 je dle studia restartem celé ságy. (UncleMorty)
  • Frédéric Diefenthal dostal možnost si zopakovat roli Emiliena, nicméně když se dozvěděl, že Samy Naceri měl mít jen malé cameo (které navíc odmítl), tak se rozhodl na projektu nepodílet. Fanouškům poslal skrze twitter zprávu: „Emilien bez Daniela prostě nejde dohromady“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama