Reklama

Reklama

Ženy od hluboké řeky

  • Itálie Cannibal ferox (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Glorie Davisová píše na univerzitě diplomovou práci, ve které chce dokázat, že kanibalismus jihoamerických indiánů je smyšlený mýtus bílých osadníků. Aby svá tvrzení mohla podložit vlastními zkušenostmi, vydává se Glorie se svým bratrem Rudym a kamarádkou Pat do amazonských pralesů. Na břehu Amazonky potkávají dva americké hledače smaragdů, z nichž jeden je poraněn. Ti jim vyprávějí o přepadení indiány. Glorie však příběhu nevěří a začíná mít podezření, že za historkou se skrývá něco strašného. Nikdo z nich ale netuší, že zanedlouho všichni vstoupí do divokého zeleného pekla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 34/72☠. Tak nebolo to nič extrémne nechutné ani šokujúce, aj keď to malo pár svetlích momentov ako kastrácia, ale po pravde, videl som už aj horšie kanibalské filmy Talianskej produkcie. Prostredie bolo fajn, kanibalský herci k prirovnaní svojej dobi takisto neboli zlý. Jediné čo tu naozaj šokovalo bolo zbytočné a agresívne násilie na zvieratách, to nemusím. Na video nasty pozerateľné ale určite by som to nedoporučoval žiadnemu milovníkovi zvierat. Za mňa 2.5*. Bola tam celkom zaujímavá a stiesnená atmosféra nehostinnej džungle ktorú však totálne potopili nelogické úsudky každého protagonistu. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

O něco stravitelnější a o něco zajímavější nežli o rok starší kousek SEŽRÁNA ZAŽIVA...ale vskutku jen o něco málo... jinak stejný humus.všimli jste si také u taliánských hororů toho prolínání mezi New Yorkem a jiným místem....co pamatuju tak to není případ jenom THE BEYOND...aspoň z toho co jsem viděl... ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo film Kanibalové. Další z italské klasiky. Taky to bylo dost brutální, hlavně konec. Takže studentka antropologie Glorie se spolu s dalšími lidmi vydává do paraguayské džungle, aby potvrdila, nebo vyvrátila existenci kanibalů. Celé se to pochopitelně trochu zvrtne. Jak už to v těchto filmech bývá. Místy to bylo docela nuda. Jinak je to docela typický 80kový film. Částečně si za to mohli sami... Moc jsem nechápal, proč se ti domorodci ze začátku nebránili. Plus ten konec byl taky pěkně na hlavu. Hraje tam jedna česká herečka. :) "Nechala jsem tam kreditku." ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Velice slaboučký příběh o kanibalech, který ale i přes to stojí za shlédnutí. A to především díky skvělé hudbě, která podkreslila film a povedeným gore-scénám (Keslerka dopadla vážně ošklivě). Jo a jinak to, co předvedl český distributor s dabingem, to se jen tak neslyší!!! Pod tou skálou, kde proud řeky ...... ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se to jmenuje Ženy od hluboké řeky, když řeka se jmenovala nějak na M a nebyly to jenom ženy, ale celá vesnice. Strašlivé herecké výkony byly fakt hrozně strašně nekonečně trapné a v kombinaci s neanglickou angličtinou to trhalo nejen uši, ale i ostatní orgány, kterých si ve filmu ostatně užijeme až až. A propó - když už ty orgány jsou odněkud vytrhávány nebo vytahovány, tak to vypadá, jak kdyby tam byly navolno. Unesený ženský tam furt řvou a všichni mají debilní nápady. Děj z NY tam už snad ani nemusel být, stejně jako 90% všech "dialogů", protože tomu už nic nepomůže. Jsem rád, že jsem tento legendární horor viděl a protože jsem do toho šel s tím, že to bude blbost, tak se to potvrdilo a já ho můžu konečně oficiálně odsoudit. Howgh! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní představitelka Zora Ulla Keslerová je původem Češka a zahrála si i v řadě našich filmů. (cariada)
  • Film se natáčel v okolí města Leticia v Kolumbii, stejně jako Kanibalové Ruggera Deodata. (gjjm)
  • Film byl na počátku 80. let umístěn v UK na tzv. videonasties list, tedy seznam filmů zakázaných z důvodu zobrazování násilí, brutality, krve, nahoty a sexu. (Flipnic)

Reklama

Reklama