Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (56)

radomiil odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zpatvořená napodobenina originálů"za velkou louží",jako všechny dřívější pokusy s totálně nesympatickým obsazením i trapným komentováním,kde mě rozum vůbec nebere,co si dosazené nádhery chtějí jako dokazovat pro tu slaboduchou okrajovou sešlost publika,která je ještě ochotná něco takovéhle podpořit sledováním-absolutní ztráta času s vyhozenými finančními prostředky,jenž by se dali mnohokrát lépe investovat v jiných projektech.💨 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první řada byla jen chůdym přibuzným Survivoru se slabým moderátorem a českou náturou k tomu.Druhá řada posunula laťku níže tím,že maximálně zparchantěla pravidla a stejně jako v řadě první servíruje primárně vatu.Survivor má v řadě 13 dílu a vše letí kupředu,česká verze aby unesla více reklam se roztáhne na 35 dílu a to je prostě strašně moc...30% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velký posun kupředu skrze moderátora. Ondřej Novotný do toho oproti první sérii šlápl a je docela fajn. Oceňuji snahu pokračovat v náročnější a ambicióznější produkci, o nekonečné seriály opravdu nestojím. Samozřejmě to má hodně vaty a hodně záleží na atraktivitě osazenstva ostrova, ale vcelku spokojenost. Chceme cítit mrazení a adrenalin při překonávání úkolů a napětí při vyřazování těch „nejslabších“, což se k nám docela dostává. Kdo remcá, má na ovladači spoustu možností. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Super nezvládnutá produkce TV nova, která jednoho hráče vyloučí za porušení pravidel a druhé tam za podobné věci nechá, Zvláštní nekonzistentní přístup. Hra, kde většinou vyhrávají ti co lžou, podvádí a intrikují což u někoho vadí u druhého ne.. Plusem je aspoň to, že druhou sérii nevyhrála krysa a jeden z největších podvraťáků v historii Reality show - Marek Orlík, ale ve druhé sérce to vyhrál někdo, kdo měl i řekněme upřímnější povahu. A roli Marka tady sehrála slečna Kateřina, docela odpad. Kapitola sama pro sebe je nepohotovej moderátor s iritující a věčně se opakující hláškou: "Bizon MÁ VELKÉ PROBLÉMY" * za dobrého výherce ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Nejspíše se nebude opakovat katastrofa z minulého roku, ale nechci soudit nijak předem. Plus za aktivní soutěžící. Aliance v prvním díle jsou překvapením. Moderátor se taky konečně zlepšil, ale má co dohánět. Jinak Karel zatím asi nejzajímavější hráč. Po druhém díle zvyšuji hodnocení. Zdá se to alespoň prozatím poměrně povedené. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)
  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)
  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)

Reklama

Reklama