Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Sám nevím, co se mi na tomhle filmu tak líbilo, možná paradoxně ta jednoduchost, prvoplánovanost a tradiční směřování z bodu A do bodu B. Možná se mi to taky líbilo i proto, že děcka se tady opravdu snaží a příjemně hrají. Možná i proto, že po hudební stránce je film také povedený - a možná i díky začlenění epizodních, avšak pro kontinuitu filmu důležitých, dospělých známých obličejů, skoro za 4*................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Většinou mi jsou filmy - rádoby komedie - s teen debilama ukradený, a přijdou mi spíš debilní, než vtipný ... ovšem toto bylo příjemné překvapení ... vtipné, ne trapné, sympatické postavy a děj byl zábavný a ne přehnaný ... jen ta Famke Janssen už má lepší léta za sebou ... tady jí to nesedlo a bylo to na ní vidět ... ta ženská byla hezká jen jako mladá ... hold není jako víno ... jako ty šťastnější ženy jsou ... zabavilo, neurazilo ... ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile překvapený, že jsem od toho moc nečekal a přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo. Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé, ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná stránka, která byla podobná, jako u Klik-život na dálkové ovládání. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bolo značne predvídateľné a pomerne klišovité, tak ten námet a princíp, na ktorom stojí celý film, boli vcelku vydarené. Mnoho situácií síce pôsobilo miestami až absurdne, ale napriek tomu chválim, že to neprešlo do trápneho a fekálno-alkoholického "humoru" ako pri mnohých iných teenage komédiách. V podstate to malo úroveň a niektoré scény boli fakt super (Bruno Mars a Wayne Gretzky), a samozrejme aj pointa bola napokon celkom OK (hoci predvídateľná). Stredoškolské prostredie tomu výrazne pomohlo, no aj tak vrcholom filmu bol pre mňa Drowning - naozaj vydarený song (po hudobnej aj textovej stránke). Ale napriek tomu, že tu píšem toľko chváľ, tak to zas nebolo až tak geniálne - ale zas oveľa lepšie ako ostatná súčasná teenage comedy tvorba. Btw. Taká aplikácia by sa mi inak celkom hodila... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama