Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prokopovi se ozve Veronika Müllerová – jeden z diamantů, který jí on spolu s Kateřinou před 15 lety ukradli, jí někdo nabídl ke koupi. Je pravděpodobné, že se jedná o stejného člověka, který zavraždil Kateřinu. Prokop přijímá nabídku tajemného prodávajícího vypátrat, brzy však zjišťuje, že stopy vedou nejen k Müllerové, ale i k jeho blízkým… Podaří se Prokopovi konečně zjistit, kdo zavraždil Kateřinu? (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třinácti dílech, kdy Král řešil cizí případy, si scénárista vzpomněl, že sám byl v jednom namočený. Já jsem skoro marně pátral v paměti, kdo je kdo a kde je co. Seriál mohl být vlastně trilogie o loupeži století. Připadá mi, že ve velice chytře se tvářící kriminálce se většina postav chová dost hloupě. Navíc odhalení, kdo v pozadí tahá geniálně za nitky, mi přišlo už přehnané a neuvěřitelné. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k prapůvodnímu motivu na který jsme marně čekali dvě série a už to vypadalo, že na broušené kamínky scénárista snad i zapomněl. Nezapomněl a předhodil nám pěkně překombinovaný díl. Na pokračování... ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama