foto

Matěj Hádek

  • nar. 29.11.1975 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matěj Hádek patří mezi nejvýraznější talenty mladší herecké generace. Jeho první velkou filmovou příležitostí byla role Tédy ve filmu Ivana Vojnára Cesta pustým lesem (1997). Vytvořil řadu zajímavých charakterů na divadle, v televizních filmech (Malovaný děti, Pátek čtrnáctého, Z rodinného alba) a seriálech (Dobrá čtvrť, Náves, Poslední sezona) a samozřejmě i ve filmech. Nezapomenutelná je například jeho role mladého „hooligana“ ve filmu Non Plus Ultra nebo novém dobrodužném filmu Maharal – tajemství talismanu. Malou roli si střihnul i v Mazaném Filipovi Václava Marhoula.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verdikt osudu
2016 Anděl Páně 2
Návštěvy u pana Greena (divadelní záznam)
Strašidla
2015 Jan Hus (TV film)
Kobry a užovky
2014 Pohádkář
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Chci tě? (studentský film)
Kozí příběh se sýrem
Posel
Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Boxík a Bulík (studentský film)
Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová (TV film)
2010 Kráska a netvor 1950 (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Jánošík - Pravdivá historie
Láska rohatá (TV film)
Les mrtvých (TV film)
Nepolepšitelný (TV film)
Schyzofrenia (studentský film)
Stínu neutečeš
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Tobruk
Ztracený princ (TV film)
2007 Jsem větší a lepší (studentský film)
Muž a stín (TV film)
Operace Silver A (TV film)
Velkofilm (TV film)
2006 Grandhotel
Chcípáci
Maharal - Tajemství talismanu
Tajemství Lesní země (TV film) - vyp.
2005 Restaurace U Prince (TV film)
2004 Di do hajzlu (studentský film)
I ve smrti sami (TV film)
Modrý kámen (TV film)
Non Plus Ultras
2003 Malovaný děti (TV film)
Mazaný Filip
Pátek čtrnáctého (TV film)
2002 Černý slzy (TV film)
Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
Udělení milosti se zamítá (TV film)
Vetřelci v Coloradu (TV film)
Z rodinného alba (TV film)
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
2000 K moři (studentský film)
Stopař (studentský film)
1999 Návštěva staré dámy (TV film)
Silák a strašidla (TV film)
1998 Atentát na ministra financí (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
Tunel (studentský film)
1997 Berenika stříhá vlasy (TV film)
Cesta pustým lesem
Nejasná zpráva o konci světa
1996 O princezně, měsíci a hvězdě (TV film)
1993 Záhada hlavolamu
1992 Jak vyloupit banku (TV film)
1991 Sokratův podzim (TV film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Útěk (E06)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (E03)
Terapie II. (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Dobrý skutek (S05E21)
Tsunami (S05E20)
další epizody (15)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Život je ples (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
Okno do hřbitova (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Poste restante (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Od začátku (S01E01)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Náves (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Hospoda (TV seriál)
Záškoláci (S01E11)
1995 Život na zámku (TV seriál)
1991 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)

Dokumentární

2014 Velké losování
2012 Film o filmu Kozí příběh se sýrem (TV film)
2011 Šamani odcházejí (TV film) - vyp.
2008 Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy (TV film)
2007 Film o filmu: Maharal - Tajemství talismanu (TV film)
Germáni (TV seriál)

TV pořady

2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace