Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harriet a Peter Foxovi jsou nechvalně proslulí britští podvodníci. Když při pokeru s šílenou šéfkou podsvětí Irinou všechno prohrají, letí do Los Angeles, aby získali čas a pokusili se sehnat peníze, které jí dluží. Proto zosnují spletitý plán, jak ukrást Peterově bohaté exmanželce Jackie drahý prsten. Po několika marných pokusech a šílených eskapádách se dvojici podaří přelstít Irinu, oklamat Jackie a šperk konečně získat. Když lup prodají, rozhodnou se pověsit zlodějnu na hřebík a odstěhovat se do Brazílie. Při nástupu do letadla si ale všimnou vzácného diamantového náhrdelníku na krku jedné z pasažérek… (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozhodl, že se na to podívám mělo, to hodnocení přes 40, a známé herce. Jak koukám, tak i hodnocení klesá a blíží se mému názoru na tento film. Mám problém najít pozitivum, jedna hvězda je tam za jedinou scénu kdy jsem se zasmál. Jinak se vlastně nejedná o komedii, spíš o ukázku toho, jak se dá natočit film o dvou individuí, které by neměli při své oblibě v drogách a alkoholu, reálnou šanci daný děj ani prožít. Zkrátka nelogický scénář, a myslím, že herci to dobře věděli, tak se ani nesnažili to nějak spravit hraním. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako mohol na tak sračkový scenár pristúpiť akýkoľvek herec, nielen tí skrachovanci, ktorí sa tu objavili. Celkom pekným ženským dával režisér tak umelé vety, že je úplne jasné ako prvoplánovo sa snažil urobiť niečo vtipné, ale zasmial sa na tom len on sám. A vlastne o čom mal byť ten náš názov, že Angláni na úteku? O Brexite snáď? Alebo o britských moreplavcoch? Veď nie nadarmo sa hovorí, že krása anglických žien a kulinárske umenie urobilo z Angličanov najlepších námorníkov. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Záplava krásných hereček a Tim Roth v roli zhýralce usilují o dobrý dojem a potlačení tristně vedeného scénáře. Uma Thurman a Tim Roth tvoří zábavný manželský pár, jejichž specialitou jsou podvody a krádeže. Královně podsvětí, která zabíjí na potkání, dluží nemalé peníze. A prsten za milióny liber, který se skví na prstě sličné ženy z postelové minulosti Tima Rotha, může vyřešit veškerou svízel. Avizované zlodějské umění manželů se smrskne na množství více či méně zábavných etud. Na tom je v podstatě postaven celý film. Liknavá zápletka totiž neumožňuje rozehrát s hvězdnou hereckou partou cosi mimořádně zajímavého. Zjistíme, jak je na tom Uma Thurman se svým sex appealem, Tim Roth proleje hrdlem vše, co teče, Sofia Vergara teče a žadoní o sex, Alice Eve je roztomilá, Maggie Q vraždí, dráždí a lesbicky provokuje. Rozhodně se dalo rozehrát s takovou hereckou sestavou mnohem více. James Oakley zřejmě dodneška netuší, jak je možné, že coby málo známý režisér dokázal do sveho projektu sehnat herecké veličiny. Je fakt, že bez pořádného scénáře nevznikne extra film. Oakley není ideální scenárista, režijně už je na tom podstatně lépe. Ovšem filmu citelně chybí vyhrocené finále. Nějakou dobu to vypadá, že finální část bude napěchována k prasknutí. Dokonce se v průběhu filmu najde několik drsnějších scén, to když řádí Maggie Q, éterem proletí vulgarismy a i nějaká ta originální sekvence se vyskytne. A symfonický orchestr se postaral, že film nese i malinkou českou stopu. Pokud hledáte hutnou zápletku, nasměrujte svá čidla jiným směrem. A máte-li zájem o humorné rozjímání, tohle filmové dostaveníčko je studnicí extra hlášek. 7/10 ()

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná krávovina bez náznaku humoru. Obvykle se dá na filmu aspoň něco pochválit, ale tady fakt ne. Příběh ubohý, scénář zoufalý, herci snad znudění sami sebou. Vůbec nechápu, o jakých šílených eskapádách ti blbci z Bontonfilmu ve svém výblitku blekotají. Kdo tohle financoval, musel bejt padlej na hlavu - nebo si to odepsal z daní jako charitativní dar mentálně zaostalým. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení kdekdo čekal komedii století. A ta to rozhodně není. Je to komedie o zlodějíčcích-podfukářích, keří se snaží dostat z problému, který si způsobili sami. Ostatní asi ne, ale já se skvěle bavila od začátku do konce. Samotný scénář je sice na úrovni obyčejného béčka, ale s takovým ansámblem to pro mě na pět hvězd dosáhne. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama