Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická "J LO" pohodová komédia, akých už dotyčná dáma natočila hádam desiatky. Plusom je celkom milý a príjemný dej a atmosféra, mínusom, že tento snímok prakticky nič nové neprináša a je to v zásade to isté klišé, ktoré sa v podobných filmoch opakuje. Každopádne ale mňa to celkom bavilo a podobné filmy mám rád. 65 % ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

Reklama

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Mě se tedy film líbil, také možná vzhledem k aktuálnímu výběru filmů, který byl toho času za vyližkapsu. Děj je sice trochu předvídatelný a naivní, ale jsou tam určitě části, které se moc povedly a člověk se opravdu zasměje. Chvíli mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu, aspoň teda ze začátku. Znovu bych nešel, ale rozhodně nelituji, že jsem film viděl. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Peter Segal vie natočiť aj lepšie filmy. Nehovorím, že samotný základ („papier“ vs. „prax“) nie je dobrý (aj keď podobné veci sme už videli), ale celkovo mi to príde príliš idealizované. Vtipné momenty nefungujú tak akoby mali. P.S.: J. Lopez blízko u „piatej X“ vypadá skvele. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)
  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama