Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Second Act" je v jadre celkom okey, no nejde o film, ktorý by som mohol ohodnotiť ako inovatívny alebo kreatívny. Videli sme to miliónkrát, vieme odhadnúť všetko čo sa udeje a poznáme všetky udalosti. Je tu možno jedna výnimka, no to je asi tak všetko.V takom prípade by mali byť aspoň postavy dostatočne dobré na to, aby sme dokázali film pozerať. A myslím si, že nie sú najhoršie. Aspoň teda väčšina. Jennifer Lopez je okey. Neponúka toho moc, ale nie je otravná. S výnimkou jednej scénky, kde to vyzeralo, ako keby sme sa z filmu presunuli do hudobného klipu je v pohode. Jej kamošky sú typickou ukážkou amerického filmu, kde majú tvoriť komédiu. Nie sú nejako otravné, no moc z toho z nich nedostaneme. Nemuseli by vo filme byť a o moc by sme neprišli. Vanessa Hudgens je najprv dosť otravná a vyzerá ako Mortiša. Postupne však ukáže, že vie byť aj viac civilná a je okey. A potom tu máme ešte dve nové asistentky JLo. Ariana je celkom vtipná a má šarm. A má svoje momentky. Na druhú stranu Hildy... to je trošku iná story. Jej hlas je otravný, jej dialógy ma nebavia a celkovo je vysoko predvídateľné kam sa jej postava posunie. A to je aj celkový problém tejto story. Je vysoko predvídateľná. Vieme všetko čo sa stane, kedy sa to stane a možno iba je tu jedno prekvapenie v tom ako sa to stane. Čo sa humoru týka, tak v pohode, no s výnimkou jednej scénky, kde máme dialógy v mandarínčine tu nemám moc čo pochváliť. Ale nie je tu nič, čo by bolo vysoko otravné alebo stupídne. Vidím to ako film na jedno pozretie. Ak vám to stačí tak si to čeknite. Ale nič výnimočné v tom nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka, která spadá spíše do kategorie "lepší než jsem čekal." Protože JLo přeci jen zárukou filmové kvality není. Je to komedie, ze které mohlo být mnohem více, a která se bohužel ubírá spíše línou a komfortní cestou, než aby nějak riskovala. Je prostě jenom OK. Jediná věc, která mi vadí je dějová linka adopce, která je pro celý film až zbytečná a dělá jej ještě méně uvěřitelným, než je už tak. 50% ()

Reklama

mikki089 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez se nám představuje v roli ženy, která si zrovna prochází krizí středního věku a rozhodne se drasticky změnit svůj život. Díky jedné velké lži dostane práci, o které se jí ani nesnilo, a s tím i kompletně nový život. Roli ztvárnila v celku dobře, ale objevovali se scény, jenž JLo nedokázala dostatečně prodat. Vanessa Hudgens a Leah Remini jsou dvě herečky, které tento film drží nad vodou. Určitě se nejedná o nic nového, podobných filmů jsme každý z nás ve svých životech viděli spousty a jedná se o film, který je lehce předvídatelný a konec není ani zdaleka překvapitelný. Pokud se ale snažíte najít film, u kterého můžete relaxovat a občas se zasmát a nezáleží Vám na tom, že budete vědět, co se stane v další scéně, tak tento film doporučuji. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

JLo táhne na 50 a bez školy očividně na klidnou práci v kanclu nedosáhne, i když má pocit, že je díky zkušenosti v práci dobrá a vyžere si akorát dělnické ponížení v americkém Lidlu od VŠ blba. Proto syn její kámošky vymyslí šílený plán zpadělat její CV, praxi a školu, aby jí nacpal do nějaké lepší práce a ouha, telefon zazvoní. Tato zápletka mě velmi oslovila, protože jsem zrovna v  období, kdy prožívám s bolestmi updatování životopisu a vytváření LinkedIn profilu a těšil jsem se na blbou komedii s Lopezovou. Potenciál to jistě mělo (hlášky jsou občas slušné a vrchol filmu je tlumočení mandarínštiny), ale tvůrcům žánr komedie nestačil, přidala se romanticko-vztahokrachující linie a naprosto bizarní zvrat jak z telenovely, který má na svědomí tak čtvrtinu neveselé stopáže zavánějící patosem. JLo obličej začíná připomínat zakonzervovanou starou Bohdalku, ale nějak to nekazí, klasicky odškrtá svou misi zazpívat, zatancovat latinu a předvést svůj slavný zadek v šatech, takže se ta vážná část dá přežít. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)
  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)

Reklama

Reklama