Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která splní svůj účel, pokud tedy od ní nic jiného nečekáte. Jen těch držkopádových vtípků mohlo být méně, nejlépe jeden a dost. Poučení, jež se tvůrci snaží dát, je bohužel založeno na lžích, čímž tak nějak ztrácí význam. I když současný globalizovaný svět už dávno nefunguje na principu pravdy. Kdo dnes věří tomu, že pravda vítězí? A podle toho se pak taky chováme. (40%) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

JLo táhne na 50 a bez školy očividně na klidnou práci v kanclu nedosáhne, i když má pocit, že je díky zkušenosti v práci dobrá a vyžere si akorát dělnické ponížení v americkém Lidlu od VŠ blba. Proto syn její kámošky vymyslí šílený plán zpadělat její CV, praxi a školu, aby jí nacpal do nějaké lepší práce a ouha, telefon zazvoní. Tato zápletka mě velmi oslovila, protože jsem zrovna v  období, kdy prožívám s bolestmi updatování životopisu a vytváření LinkedIn profilu a těšil jsem se na blbou komedii s Lopezovou. Potenciál to jistě mělo (hlášky jsou občas slušné a vrchol filmu je tlumočení mandarínštiny), ale tvůrcům žánr komedie nestačil, přidala se romanticko-vztahokrachující linie a naprosto bizarní zvrat jak z telenovely, který má na svědomí tak čtvrtinu neveselé stopáže zavánějící patosem. JLo obličej začíná připomínat zakonzervovanou starou Bohdalku, ale nějak to nekazí, klasicky odškrtá svou misi zazpívat, zatancovat latinu a předvést svůj slavný zadek v šatech, takže se ta vážná část dá přežít. ()

Reklama

Deidy 

všechny recenze uživatele

No... Tak já jsem z toho trošku rozpačitá a zkusím to rozvést, možná přihodit i nějaký ten spoiler. Na tomhle filmu mi hrozně vadí jeho rozpolcenost. Z traileru jsem nabyla dojmu, že půjde o podobný počin, jako jsou třeba Matky na tahu, to jest romantické drama, místy rozbité vtipnými scénami pro ulehčení. Jenže problém je v tom, že veškerý humor byl vyčerpán právě v traileru. Víc vtipných scén tam totiž nenajdete. Pak následuje ona rozpolcenost. Člověk by čekal, že to bude právě to kariérním růstu dané hlavní hrdinky, kdy se bude potýkat s nástrahami nové práce, plus strachem z prozrazení. To se tam sice děje, ale jakousi záhadou je to rozbíjeno další dějovou linkou, to jest návratem ztracené dcery hlavní hrdinky. Tato dějová linka je tak nereálná a ubulenou limonádou ulepená záležitost, že vás to po chvíli začne neskutečně srát. Nevěříte tomu ani ťuk, jednání postav vám přijde z psychologického hlediska naprosto nelogické a nereálné. Takže v podstatě půlku filmu sedíte, vzdycháte, koukáte na hodinky a čekáte, kdy už bude konec. Ne proto, že byste byli napnutí, jak to všechno skončí (protože z hlediska daného žánru je to zcela jasné), ale proto, že už vás to zkrátka neskutečně prudí a vám je trapné se sebrat a jít pryč. Není to vyloženě blbý film, jen jeho struktura a rozpolcenost je to, co mu sráží body, proti hereckým výkonům, střihu, záběrům na NY se nedá říct ani bú... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Peter Segal vie natočiť aj lepšie filmy. Nehovorím, že samotný základ („papier“ vs. „prax“) nie je dobrý (aj keď podobné veci sme už videli), ale celkovo mi to príde príliš idealizované. Vtipné momenty nefungujú tak akoby mali. P.S.: J. Lopez blízko u „piatej X“ vypadá skvele. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(2/2019) Lopezka v pohode a na daný materiál aj s prehľadom. Keďže v traileri ide jeden fórik za druhým, trošku mylne sa zdá, že pôjde o čistokrvnú komédiu. A ono by to asi aj lepšie dopadlo ak by tak aj bolo. Snaha o akú takú vážnosť občas zafunguje ale celková kvalita filmu trochu chýba. Chvalabohu čisté sklamanie to neni a predpokladám, že pre naše TV to bude slušný primetime na sobotu. (6/10) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se od 23. října do 15. prosince 2017 v New Yorku. (ČSFD)
  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama