Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (91)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda seriálovou verzi (která zde na csfd není), což je v podstatě rozšířená verze filmu. A až na vyložené demence ve scénáři je to neskutečně chytlavá věc, takže jsem všech 6 dílů zkouknul na jeden zátah. Poláci by mohli učit naše filmaře, jak se dělají filmy a seriály, minimálně alespoň co se vizuálu týče. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeme lidmi manipulovat, zastrašovat je, ponižovat je, vyhrožovat jejich blízkým. Víc dělat nemůžeme, protože my jsme ti hodní." Tak toto hodnocení FBI mě naprosto nadchlo. Jestli své dobrotě agenti FBI skutečně věří, tak velká gratulace. Nicméně o to tady nejde. Tady jde o svět tvrdých gangsterů, kteří si vezmou do klína cokoli, od čeho chtějí vykouřit a na galantnosti nemají čas ani náladu. Jenže holky pohybující se v tomto světě jsou ještě tvrdší než oni gangsteři, na nějakou tu ránu nehledí, nejedno semeno spolknou a ještě se umí slušně mstít. Takže žádné sperma nepřišlo nazmar a zamotané to bylo tak, že jsem se ani nepokoušel předpovídat budoucí děj. Tady totiž nefunguje černobílý svět s hodnými poldy a zlými mafiány. Tady se nám organizovaný zločin propletl se strážci zákona tak dokonale, že to až nápadně připomíná skutečnost. Já jsem si to tedy užil, i když jsem se ani trošku nebavil. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V posledních dnech jsem se jaksi intenzivněji setkal s polskou kinematografií a musím říct, že toho v žádném případě nelituji. Stejně jako jiným uživatelům se i mně líbil Ostatni pies o něco víc, ale na druhou stranu je faktem, že jsem se u něj tak nezasmál. Nevím, proč u popisu filmu chybí položka komedie, já jsem tam našel černého humoru Cheb, Cheb. Agnieszka Dygant mě bavila převelice, její chůva byla vedle Anii nejlepší postavou filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak si stojí seriálová verze, ale u filmu jsem měl občas pocit, že Vega příliš nepočítá s přemýšlejícím divákem. Na druhou stranu ono je to asi dobře, protože pokud by tu byla snaha vše vysvětlovat, celek by ztratil na tempu, které je pro konečný dojem zásadní. Podobně jako u Pitbullů se opět jedná o adrenalinovou jízdu v níž si mrchy nezadají s parchanty, každá věta je zakončena nějakým tím kurwa a i když je děj poněkud spletitější, působí to celé dost přímočaře. Vše vrcholí závěrem, který v krátkém čase poměrně překvapivým způsobem ukončí několik rozjetých linek. Vega navíc přidá i několik chuťovek, přičemž největší dojem udělá asi pilka. Na konci zůstalo pár lidí naživu, tak doufám, že to rejža nenechá jen tak. 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama