Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď pominiem konšpirátorského, megatrápneho duševného mrzáka, najhoršie mi z toho vychádzajú tie dve lesbičky. Zaprvé “bam bam” scéna s prsteňom, zadruhé pokus tej blondíny zahrať to “I’m from Malibu...” atď. Presne viem, o čo sa pokúšala, nevyšlo to. Strašne sa za nich už niekoľko dní hanbím. Horor je to slabý, no úvodných 40 minút, keď nám chcú ukázať, aká sú oni strašne cool zohraná partia starých kamošov, to bolo až nedôstojné. Takú bandu trapákov som dlho nevidel. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi jako bych viděl asi špatnej film. Tohle nebyl vůbec horor oproti 1. dílu. A s Dark Webem to nemělo nic společnýho. První hodina byla o nudných kecech o tom, kdo sehnal nejvýhodnější slevu v Kauflandu nebo o jeho novým laptopu, kterej se seká každý dvě sekundy, když si Skypuje a na druhým konci je feťák s kapucí. Ani druhá polovina se nezlepšila. Dokonce se ještě o dost zhoršila! Jako plasty v Atlantském oceánu! Až moc se to najednou urychlilo! Všichni začli umírat jako hejno ptáků v Aqualandu Moravia! Smrti byly špatně provedené a ohrané. Tak né asi, když si máš vybrat mezi retardovanou mámou a fucking lesba dě**ou, tak si vybereš slevu na topinkovač. Konec filmu byl asi všem jasnej, pokud jste viděli první díl. Ta jeho holka je zas**ná hluchá dě**a. Beztak umí mluvit! Dark Web videa tam mohly být o dost více ukázaný. Né tak, že klikneš a řekneš si : ,,ÁÁÁ to je moc děsivý!'' a potom to zavřeš. Nechápu, proč ten týpek vůbec ukradl ten laptop! V dnešní scivilizované společnosti přeci lidé nekradou nebo snad ano?! Opravdu mě zajímá, co dělá za práci. Opravdu výrazné zhoršení! S Dark Webem to je opravdu úzce spojené. VYHODNOCENÍ: TAK JSI HLUCHÁ NEBO POSTIŽENÁ!!!!!? ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepšie ako jednotka s podtitulom pomsta posranej tínedžerky, pretože takto, spracované ako triler to je rozhodne lepšie, s dobrým príbehom, dostatočne trápnymi hercami a celkom dobrým záverom, ktorý by potencionálnej trojke pod vedením dobrého režiséra a lepším rozpočtom dával možnosť ponúknuť naozaj vydarený triler, najmä ak by sa viac deja odohrávalo na kamerách v interiéri mesta či budov, nielen na obrazovke ich počítačov. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů mě strašně baví. Nevím, co očekávali ti, co tomu dali odpad! Tenhle film je nemožné přeložit do češtiny tak, aby si ho neanglicky mluvící divák mohl užít, možná proto tolik odpadů. Je tam tolik konverzací, ať už psaných, nebo mluvených zároveň, že někdy nevíte, kde se dříve podívat. Příběh je hodně dobrý, nechybí dobré zvraty, nevím, proč je tady tak podhodnocován. A Unfriended: Dark Web má dokonce dva konce :) (https://movieweb.com/unfriended-dark-web-2-alternate-endings/) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama