Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Konspirační thriller schématický a předvídatelný jako Wesleyho daňové úniky. Samotný Snipes se určitě cítí komfortněji v akčnějším žánru, a i když v podobných rolích nepředvádí prkenné výkony jako někteří jeho muskulaturní kolegové, jeho síla tkví jinde. Záda mu kryje sympatická, ale nevýrazná Diane Lane a za pomyslné spiklenecké nitky tahá Alan "Hawkeye" Alda (korejský syndrom z M*A*S*H* v praktickém provedení). Rozpačitý dojem nenapraví ani příběh, který se v koncovce promění v clichéfest a do televize patřící režisér Dwight H. Little svým kořením výslednou chuť zlepšit neumí. 45% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Asi to najlepšie v čom sa W. Snipes objavil. Paradoxne je to práve on, na koho mieste, by som si vedel predstaviť kohokoľvek. Inak celkovo slušný thriller, kde až do záveru netušíte kto, ale hlavne prečo. A. Aldu nevídam vo filme často, ale tu mu to sakra seklo. Ľahký nadpriemer, ale prikláňam sa k štyrom 70%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V Bílém domě byla nalezena mrtvá žena a vyšetřovatelem se stal zkušený Harlan Regis ve výborném podání Wesleyho Snipese. A jak jinak, za vším je špinavá politika. Zvolený námět je ohromnou výzvou, která se vydařila na celé čáře. Nikdo si není ničím jistý, hrozba číhá na každém rohu a dlouho se neví jaké a čí zájmy za tím stojí. Scénář je dokonale propracovaný a kvalitní režie ještě navýšila potenciál snímku. Napínavá atmosféra se drží celého vyprávění a neopouští obraz do poslední minuty. Tato detektivka to ani nepřehání s akčními scénami a jsou tu jen z nutnosti v rámci děje. A u Wesleyho Snipese očekávaně dokonalé. Alan Alda jako záporák překvapil a jeho slizkost je až k neuvěření. Skvělý výkon. Opravdu kvalitních detektivek není mnoho. Tato se povedla a může být vzorem. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Bílý dům by se měl přejmenovat na Bílý bordel, vraždu bílé krásky tam vyšetřuje černý trpaslík Wesley a celé to bylo tak úžasně napínavé, až jsem z toho samým napětím usnula. Ale pamatuju si ten film z dřívějška, nic mi tedy nebrání v hodnocení: ani tehdy mě tenhle všední krimi "thriller" zrovna nenadchnul. Průměrně průměrný průměr, na jakém zaujme snad jen to, kdo je za padoucha a jak málo Snipes mlátí lidi. 50% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som bol pred viac ako dvadsiatimi rokmi v kine Úsmev so staršou sestrou. Vlastne ani neviem, prečo si to pamätám. No, možno to bolo v Družbe alebo v Capitole. Nie, nie, bol to Úsmev. Mal som ho najradšej. Nič menej, vtedy som predsa ešte nemohol tušiť, že prášiť Diane Lane je dôležité. No, poďme ďalej. Stredne slušná Snajpsovka, slušná kriminálka. A neviem či som spomínal, ale Dianin účes na koktejlovom večierku bol prekrásny. Ona bola... ach ... no. Dnes by ste samozrejme s takým filmom už dieru do sveta neurobili (Wesley neurobil ani vtedy), ale podľa mňa to bolo fajn. Trochu sa miešali jablká s hruškami, rozmaznaný prezidentov spratek a šťavnatá roštenka vs vojenský konflikt so Severnou Kóreou, no !?. Tak trochu počin scenáristu mierne pritiahnutý za vlasy, ale zabavilo. A čuduj sa svete aj teraz po rokoch. A o to predsa ide, nie ? Mňa zabaviť. Slušné. A nechcem otravovať, ale to krásne hopsanie Diankiných pŕs, keď bežala v zelenom tieločku. Joj. 65-70 %. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Jordan (Alan Alda) nosí hodinky značky Raymond Weil Parsifal. (dyfur)

Reklama

Reklama