Reklama

Reklama

Pitbull: Ostatni pies

Trailer

Obsahy(1)

Kriminální oddělení je po odchodu několika stěžejních policistů v troskách, a proto je nutné přijmout jiné. Jediný, kdo ze staré party zůstal, je "Soczek" (Piotr Chojnowski), který je však záhy zavražděn ve svém autě. Okamžitě se rozbíhá vyšetřování, které ukazuje na motorkářský gang, se kterým měl kdysi problémy "Majami". Zároveň na scénu vstupuje "Gawron" (Cezary Pazura), místní mafián, který se neštítí podříznout ani vlastní manželku. Policisté se rozhodnou pro infiltraci podsvětí a jako tajného určí "Despera" (Marcin Dorociński), který se náramně podobá proslulému gangsterovi "Hycelovi". (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Fr 

všechny recenze uživatele

„A PROČ BYCH S TÍM MĚL SOUHLASIT?“ … „ZA PRVÉ, BONUS 780 ZLOTÝCH. A TO NEMLUVÍM O TOM, JAK JE TO ROMANTICKÝ…“ /// Ze současnosti a opět jinak – tak nějak moderně vodvyprávěnej příběh z polskýho podsvětí a infiltrovaným poldovi. Na téma infiltrace tady toho už bylo…, ale musí se nechat, že tady to má parádní spád. Nejde o žádný drsňárny, ale spíš o drama z mafiánskýho života a policajtskýho zákulisí, zakončený fajnově dramatickou přestřelkou. Doufám, že se naši filmaři taky podívaj… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak si v Polsku otevřít banku. 2.) Můj starej je mafián. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Pasikowski vzal postavy z Vegova původního Pitbulla (2005) a vytvořil to, co od něj máme nejraději, tedy perfektně napsanou a řemeslně bezchybně zrežírovanou kriminálku se společenským přesahem, která v jednom momentu (tři proti Čečencům) upomene na finále hongkongských majstrštyků Johna Woo. Jediné, nad čím lze plakat zlostí, že vedle C. Pazury nemohl angažovat také B. Lindu, který bohužel šaškoval v následujících Vegových "pitbullovinách". Ty Pasikowského snímek odsouvá do nelichotivé pozice na pilu tlačících a za vlasy přitažených gangsterek, k nimž se divák podruhé nevrací. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě to srovnání s posledními Pitbully přijde trochu mimo. Zatímco Vega naservíroval nekompromisní střílečku plnou postav i postaviček, které neopomněly říct za každou větou "kurwa", Pasikowski to pojal jako klasický infiltrační kriminálku s uhalzenějšími i sofistikovanějšími padouchy. A povedlo se mu to. Oproti minulým dílům je tu méně postav, které by vytvářely zmatek, ubylo brutality, ale o to větší měla grády, něco do sebe mají i přestřelky a baví i příběhová linka, byť je v jistých aspektech předvídatelná. Herecky bez výhrad a vedle Dorocińského baví i přítomné hezké holky. 90% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Miami odešel, Gebels je mimo hru a na scénu přicházejí tři staří známí z původního Pitbulla Despero, Metyl a Nielat, zde s novou přezdívkou Quantico. Pasikowski ubral na spletitosti a i naturalismu, ale  vytvořil strhující akční Kriminálku Polský Těšín, kde není nouze o kurvy vyřčené ani charakterové.  Moc gangsterů už mi tu přijde přece jen trochu mýtická, ale to vlastně není žádná závada. Přesně po takovém zpracování jsem totiž toužil u našeho Kajínka, škoda, že Jákl se učí, snaží točit filmy po hollywoodsku a ne po polsku. "Kobiety" měly  ale přece jen větší koule... i když to nedává smysl,  tak tedy čtvero koz. A to i za Dorotku ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Namísto sympatických herců jsou tu samý dědkové, jedna blondýna to nezachrání, chybí nahota, chybí brutalita, příběh nudný, vůbec mě to nezajímalo, nudil jsem se jako prase. Patryk Vega se musel držet za hlavu, jestli tohle viděl. Jediná dobrá zpráva je, že další díl si bere na starost opět on, protože tohle už je skoro na úrovni našich trapných kriminálek. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama