Reklama

Reklama

Pitbull: Ostatni pies

Trailer

Obsahy(1)

Kriminální oddělení je po odchodu několika stěžejních policistů v troskách, a proto je nutné přijmout jiné. Jediný, kdo ze staré party zůstal, je "Soczek" (Piotr Chojnowski), který je však záhy zavražděn ve svém autě. Okamžitě se rozbíhá vyšetřování, které ukazuje na motorkářský gang, se kterým měl kdysi problémy "Majami". Zároveň na scénu vstupuje "Gawron" (Cezary Pazura), místní mafián, který se neštítí podříznout ani vlastní manželku. Policisté se rozhodnou pro infiltraci podsvětí a jako tajného určí "Despera" (Marcin Dorociński), který se náramně podobá proslulému gangsterovi "Hycelovi". (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nevedel som, do čoho sa púšťam, kedže po posledných filmoch Patryka Vegu som si uvedomil, že sú všetky na jedno kopyto a jeho kombinácia drsných scénok s vidláckym humorom mi už začala liezť krkom. Tak som si pomyslel, že od režiséra Pokłosie by Pitbull mohol vyzerať inak. A že aj vyzeral! V prvom rade nadväzuje na úplne prvého Pitbulla ,na ktorého existenciu nejakým spôsobom istá časť miestnych užívateľov akoby zabudla, a teda sa stretneme i s jeho hlavnými hrdinami- Desperom, Metylom a na chvíľku i s Gebelsom. Ale i napriek tomu, že sa pripomenie predchádzajúcimi Vegovmi časťami, ide si hlavne svojou cestou. Osobne som ocenil, že Pasikowski narozdiel od Vegu nerobí divákovi bordel v hlave a film sa dá v pohode pozerať bez toho, aby ste premýšľali, o čom bola vlastne predchádzajúca scéna. Pasikowski sa nevyžíva v brutalite, ale o drsné scénky tu tiež nie je núdza, ako i o kvalitné hlášky. A kedže film prakticky nemá hluchého miesta, u mňa za čistých päť. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Série Pitbull je pro mě jednoznačně lahůdková záležitost a sjela jsem to jedním dechem. Pohled do fajnové společnosti polského podsvětí toho nejhrubšího zrna je parádně natočená a hlavně Kobiety jsou ostré, jak břitvy, že i ostřílení pojebi toho největšího zrna se červenají, jako malí hoši v koutku. Poláci zkrátka umí a poslední dobou mi dělají velkou radost. Naše skomírající  filmová tvorba by se měla inspirovat a nemusí chodit daleko, stačí kouknout směrem na sever. Těch vyčpělých, slaboduchých komedií je už fakt moc. Kromě Zátopka a Prvoka je to jedna hrůza za druhou. Kolečko si utrhl pěknou ostudu s poslední, prý peckou a může se modlit, aby mu Spáčilka dala aspoň 10% ze soucitu k trpícímu divákovi, který měl odvahu jít do kina. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Vege z Pittbula odpierdolili i Wlodek posmerfowal doteraz najbardziej zajebistego psa, chyba nie ostatniego. Ztratilo to předchozí narkáčské přechody a bulvární Olmeroviny, mrazivě přitvrdilo, zůstal jen rázovitý kolorit povislých polských orgánů, permanentně namočených ve Wodce wyborowej, co zasahují až v případě, že jim někdo sáhne na denaturák. Člověk má po tomhle pomalu strach skáknout si i do Cieszyna pro posypovou sůl na vaření, aby ho náhodou nepořygal nějaký ten pendrek při pokutování za špatné parkování, sveřepě ignorujíc přestřelky polskoruských gengů. Každopádně plná palba, o něčem takovém si můžeme od Sametových vrahů nechat v našich agrofertilních lůzrech a hnojích akorát tak zdát. Hlavopatoidní, mile brutální, svižné, výborně natočené i zahrané a ozdobené ultimativně oku lahodící dupą państwową, které bych bez zaváhání sešteloval karburátor na Maluchu, i když je to barbína. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si udělal polské odpoledne s Marcinem Dorocińskim a druhý film mě krajně potěšil. Už jsem zažil několik českých pokusů o akční žánr (marných), Polákům však takový snímek evidentně nedělá žádný problém. I někteří ostřílení tvůrci z Jů Es Éj by se z tohoto příkladu mohli poučit, jak se při výrobě akčního filmu vyhnout zbytečnému patosu a okatému moralizování. Celou dobu jsem se skvěle bavil, musím ocenit parádní atmosféru, skvělou akci i výborné herecké výkony, vývoj postavy Miry byl fantastický, jen mě zase dostalo, jak rychle běží čas- "Killera" Pazuru jsem skoro nepoznal. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

"Dáme férovku, vy čtyři proti nám dvoum" , mám slabost pro drsný kluky co se zastanou ťapky v nouzy. Ještě větší slabost mám však pro polský drsňácký filmy. Pro mě to byl paradoxně nejsilnějš Pitbull, kolegyně Dzeyna má pravdu že pro vtip tam moc místo nebylo, ale chvílema jsem napětím ani nedýchal. Perfektně propracovaný scénář, nikdo se s ničím a nikým nesral, paráda. Herecky opět bez výtek. Poláci jsou prostě dravci co v současný době uměj filmy nejlíp na světě. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno