Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (629)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že tuhle šablonovitou sračku pro mentálně zaostalé lobotomy s absencí vkusu zvládnu bez vážnějších následků, ale musím uznat, že již prvních pár záběrů mne docela zmohlo a směr, kterým se to trapné divadlo dál ubíralo, mi krutě nesedělo. Těžko říct, jestli je chybou naprosto debilní stokrát recyklovaný scénář, nebo partička neherců, kteří se zasekli ve svých dřívějších rolích a neví jak dál. Tedy až na tu plochodrážní rádoby sexbombu, která byla příjemná jak kolonoskopie a tvářila se jak poševní bradavice prakticky celý film. A to nečekané rozuzlení! No to mi ho vyndej, fuckt mi to vyrazilo dech! Nebýt těch posledních záběrů na jachtě, asi bych se z toho zbláznil, protože otevřené konce prostě miluji! Doufám, že Netflus neusne na vavřínech a vyplodí minimálně dvě stejně tupé pokračování s béčkovějšími herci, protože už si nebude moci dovolit takové "hvjezdy"! Čím by dál krmili ty uhýkané ovcoidy? Cítím neskutečný potenciál! 25% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Byl to pouze herecký výskyt Gal Gadot, co mě nakonec přimělo překonat můj odpor ke zbytku obsazení (Dwayne Johnson mi přijde jako podobný herecký omyl, jako třeba Ron Perlman, a vidět je oba v jakémkoli filmu se pro mě rovná utrpení; stejně herecky nemožný je zde ale i Ryan Reynolds a v podstatě i zbytek castu) jakož i k tomu, že před zmínkami o tom filmu nešlo jednu dobu nikam uniknout. A hlavně díky ní to pro mě nakonec bylo snesitelné, protože ona je zde zcela úchvatná, a z takřka každého záběru na ni jsem šel do mdlob. Pokud jde ale o děj, jistou míru zábavnosti mu upřít nelze, byť osobně tímhle typem fimů, které jsou natočené tak strašně na efekt (děj se permanentně přesouvá z jedné země do druhé, postavy se prohání v superdrahých autech a pohybují se v luxusních interiérech atd.) a jsou tak zahlcené žánrovými klišé a mají dokonale předvídatelný děj (btw. závěrečný zvrat mi přišel zcela směšný a stupidní), osobně opovrhuji, ale jako hodně odpočinková výplň na jeden večer to asi čas od času posloužit může. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $160miliónov║Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $178,143▐   Veľmi odvážne projekty, The Rock je v pohode, ten ako tak vždy dokáže potiahnuť všelijaký výkvas k lepšiemu. Nuž ale vsadiť na dvoch drevenných neschopákov ako Ryan Reynolds (Green Lantern) a Gal Gadot (Wonder Women) tak to už je odvaha, málokedy majú svetlé okamžiky. Dobre tu to až také vyhorené akčné dobrodružstvo nebolo, s privretými očami sa to dalo prežiť a miestami troška aj užiť. Na originalitu moc netreba hľadieť, lebo to pripomína všetko možné od Da Vinciho Kódu až po Indiana Jonesa,   /60%/ ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů člověk očekával mnohem větší průser a přitom se jedná o průměrnou, jednoduchou podívanou. Vše co film nabízí jste už pravděpodobně někde viděli. Výpůjčuje si nápady kde může, u všech Indiana Jonesů, u Mission Impossible, u Jackieho Chana, u Lovců pokladů a mohli bychom pokračovat. I ty lokace jsou už okoukané. Hlavní důvod proč to funguje je Rock a Reynolds, jejich základní šarm a energie. Sice hrají své typické já ze všech filmů, ale tím že jsou spolu to vytváří aspoň něco atypického a bez nich by film vůbec nic nenabízel. Kdo tu bohužel vůbec nefunguje je Gal Gadot, která svou roli zlé, drsné zlodějky nedokáže prodat (Pravděpodobně skrze režiséra, který asi řekl hercům, hrajte své typické role, ale Gadot narozdíl od pánů nic takového zatím nenašla). Film krom pár zabavných sekvencí (Řím, vězení) nabízí spíš průměrné sekvence a scény, které jsou pospojované něčím, co by mělo připomínat příběh. Na scénu s býkem bych nejradši zapomněl. Je to prostě průměr průměrů, ale zabavit se u toho dá, když chcete jen vypnout po práci. Není to nic nutného k vidění, stejně na to každý zapomene do týdne. Až na toho býka, takové hrozné digitální efekty se vrací v podobě nočních můr. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná, odlehčená jízda, ve které nejde o umění, ani o hluboké charaktery a převratnou filmařinu, ale o zábavu a přátelské pošťuchování v akčně dobrodružném mixu budddy-heist-indianajones-movie. Má to švih, občas pobaví nějakou narážkou, a navíc neustále plynule přechází od ulítle přestřelené akce k zábavným slovním přestřelkám a zase zpět. Okázale přitom opovrhuje logikou i fyzikálními zákony a ještě okázaleji kašle na uvěřitelnost příběhu i jednotlivých zvratů. Hodně se střílí, ale nikdo neumírá, útěk z vězení, uloupení neuloupitelného, všechno je brnkačka. Mám pocit, že už dlouho jsem u filmu nezažil tak příjemný relax. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Na film pôvodne vlastnilo práva Universal Studios, než práva odkúpil Netflix. (belinko)
  • Herec Dwayne Johnson nejenže ve filmu ztvárnil jednu z hlavních rolí, ale také film produkoval skrze svojí produkční společnost Seven Bucks Productions. (Brock)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama