Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa by si Marek Beneš mal vybrať - buď natočí seriál alebo spraví celovečerný film. Tento snímok je bohapustou zlepeninou všetkých dielov nového seriálu "Pat a Mat nás baví" a takto fušerský kompilát dokáže diváka akurát tak naštartovať, teda aspoň mňa určite. Príbehy fajn, prístup tvorcov otrasný. Jednoducho, pokiaľ ste videli seriál, toto je ozaj zbytočnosť, a naopak. 40 % ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hlavnou otázkou a zároveň problémom číslo jedna pre mňa je, prečo, ak už ide o celovečerák, sme sa dočkali "iba" zlepených epizód seriálu? To nešlo vymyslieť skutočne niečo zmysluplné pre celovečernú stopáž? A ak teda nešlo, prečo potom všetko pozliepať a poslať do kín? Ale čo, máme tu Pata a Mata na veľkom plátne, čo je svojim spôsobom tiež udalosť. Znova sa ocitajú v patových situáciách a tradične všetko končí matom. Prečo sú ale v intermezzách počuť ich hlasy? Strácajú tým na osobitosti a osobne som tieto vsuvky úplne ignoroval. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj takéto filmy ponúka netflix, síce o niečo slabšie ako v prvom filme , ktorý som pozeral s mladším bratrancom. Pat a Mat zabaví proste každého a to je na českej tvorbe niekoľko desiatok rokov. Klobúk dole že táto dvojka tu je dodnes. Síce dabované scénky sa mi tu veľmi nehodili. Stále sa jedná o dobré nápady a za tu hodinu to zbehne veľmi rýchlo. Za tu nostalgiu jednoducho musím. 4* ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Další pásmo epizod známých kutilů, a opět to takhle v kuse postupně ztrácí kouzlo. Navíc tu jsou ještě krátké předěly mezi epizodami, které jsou dokonce nadabované. To mi znělo velmi rušivě, za což nemůžou pánové Suchánek a Genzer, ale fakt, že žádné přijatelné hlasy pro vždycky předtím němé postavy nejsou. V telce to šlo, ještěže jsem na to nešel do kina (50%). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Už u prvního filmu mi vadilo, že se vlastně jedná jen o pospojované příběhy (zase, zkuste s Patem a Matem vymyslet námět na celoveřerák...), jenže u prvního filmu to byly ty epizody pospojované. Tady si ani nikdo nedal tu práci pospojovat ty epizody nějak, ne, tenhle "film" působí, jako byste se koukali na maraton epizod Pata a Mata, i s tím, že u každé epizody budou úvodní i závěrečné titulky.A těch epizod je tady asi 10, nepočítal jsem to. Jo, je tu zvláštní jedna věc, to na DVD vyšla delší verze? Všude jsem našel jenom 96 minut a to jsem tam ani neměl předěly s Genzerem a Suchánkem, jak tady ostatní píšou, asi to Benešovi připadalo špatné, tak to vynechal a přidal další epizody. Bohužel, na mě to až tak nefungovalo, pousmál jsem se asi čtyřikrát a většinu času jsem se strašně nudil. Já nevím, když už Pat a Mat jako film, tak jako jeden příběh, ne několik epizod slepených dohromady, jelikož nemám náladu dávat si to jako maraton. Předpokládám, že Zimní radovánky budou to samé. 2* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama