Reklama

Reklama

Kde se země chvěje

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V Tokiu 80. let se odehrává příběh milostného trojúhelníku. Záhadná bývalá emigrantka je obviněna z vraždy svojí kamarádky, která měla vztah s místním fotografem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Alicia Vikander v Japonsku..o čem to bylo už po pár týdnech nevím. Nechápu moc nosnou myšlenku, jež stála za zfilmování. Na Netflixu si film pustí patrně jen omylem ti, jež bezmezně obdivují tuto švédskou krásku, podobně jako já, jinak skutečně nemám co doporučovat...5/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Alicia Vikander. Z Alicie Vikander vyzařuje pronikavá krása, přitom kdo by v ní hledal Švédku?! Troufnu si tvrdit, že devadesát procent lidí si pod sexy Švédkou představí moodrookou blondýnku, nikoli hubenou hnědookou tmavovlásku. A má v sobě taky jistý druh temnoty, jenž z ní v kombinaci s jejím sexy hlasem činí vzrušující, až vyšinutou a nebezpečnou femme fatale, čehož využili už tvůrci milované. V případě tohoto snímku na mě celou dobu čišela zvláštní, jedinečná a tragicky laděná atmosféra, která člověka rdousí a ubírá mu postupně kyslík, tolik typická pro japonské romány či filmy. Byl jsem v konstantním napětí a specifickém rozpoložení, kdy jsem nevěděl, zda se mi ten film vlastně líbí anebo ne. Co vím však jistě, Alicia se mi líbila opět strašně moc, fyzicky, výrazem, hlasem, hereckým pojetím, je úžasná. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Decentní film pohřbený někde hluboko v tvrdohlavé hloupém Earthquake ptáku. Film je roztěkaný ,zmatený, lehce hloupý ale zároveň něčím fascinující. Je víc záhadný než vzrušující. Nejdřív je vybudován portrét fascinující ženské vražednice a pak je z ní udělán poseroutka se sdělení že muži jsou hrozní. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Náznaků k parádnímu mysterióznímu dramatu bylo hodně, ale do cíle se nakonec úspěšně nedotáhl ani jeden. Lákání na kulturní rozdíly vyzní až falešně, tuhnoucí trojúhelník se rozřeší v jediné scéně a u pointy jsem měl pocit, že se Westmoreland u scénáře vztekal natolik, že ho zakončil nejbanálněji, co to šlo. Smutná škoda, vzhledem k tomu, že Alicia i Riley jsou obě fascinující přesně v té náladové rovině, kterou bych od nich čekal a nejjednodušší narážku dokážou rozehrát k zbláznění skvěle. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Vikander Hollywood nesvědčí. Měla by se vrátit do Evropy, která jí vytvarovala a kde by se mohl její talent opět projevit, pracovat s ním, rozvíjet. Z kdysi nadějné herečky zbylo pouhé pozlátko. Byly osobnosti, kterým došlo, že starý kontinent je to co potřebují, aby mohly růst a zůstaly mu věrné- dobře udělaly, protože v Hollywoodu by "zahynuly". Kdyby zůstala věrná svému Švédsku, byla by teď hvězdou mnohem zářivější, ba co víc, byla by evropskou (=světovou) špičkou. Tak třeba jednou, Viky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme je spomenuté, že po zemetrasení prichádza vták, ktorý spieva. V skutočnosti je to mýtus. (megajalec)

Reklama

Reklama