Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (123)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála povedených filmů JCVD v poslední době. Film si celou dobu drží povedenou atmosféru zkrachovalého, přežívajícího otce s "tajemnou minulostí", který se snaží udržet svou dceru na soukromé škole. Ve filmu je pěkně udělané to, jak se může vše pěkně a rychle posrat. Nice se dlouze nevysvětluje film prostě jede a moc věcí, který by stáli za vypilování neřeší...ale co...Ve filmu je spousta rozporů a nelogičností, bez kterých by se to obešlo a bylo by to ještě lepší. Plný počet dávám pro to, že mám JCVD rád a že jsem před tímhle filmem viděl temné hlubiny.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně to Jean Claude pochopil. Lukas je totiž hodně slušné francouzské drama, které má výborný scénář a v něm doslova excelujícího Van Damma. Občas není potřeba všechny zkopat do hranaté krychle a snažit se z každé scény udělat akční zážitek. Stačí totiž dobrý scénář, pár akčních momentů a nějaký ten zvrat..no a je o kvalitu zaděláno. Dlouho se mi nestalo, abych měl z Van Damma takovou radost, jako v případě tohoto kousku. Kéž by mu to vydrželo. Rozhodně lepší evropské autentické drama, než další béčkovej akčňák. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Žan Kláda nedokáže už skoro vůbec překvapit. I když, ejhle, tady stojí napříč osudu a životních překážek, osobní terapie nočního vyhazovače, kterého nebaví život. Ale dělá to pro svou dceru, tak jako správný fotr má pro své dítě dělat. Tyhle evropské produkce mu více sluší, a vzhledem k jeho věku, už bych ho natolik nezatěžoval. Tohle bylo syrové a temné, tak jak to my sociopati máme rádi. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádná odbornice na rozbor každé prkotiny The Bouncer, nicméně jsem tady skoro od začátku věděla, kam se to bude ubírat. Jediná docela podstatná věc na konci je pro mě otazníkem. Zarytá VanDammovka také nejsem, ale když jsem četla ty jeho tři životopisy, tak mu jednu hvězdu přihodím, páč se mu například taky líbí Pretty Women…….a má rád vážnou hudbu... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

S mým oblíbencem Jean Claudem Van Dammem je to jako na houpačce. Natočí podle mého názoru koukatelné filmy jako je perfektní JCVD, Nájemní zabijáci, Šest výstřelů, Postradatelní 2, aby potom mohl natočit totální bullshit Krvavý obchod. Naštěstí na tom není a myslím, že nikdy nebude tak špatně, jako je Steven Seagal. Lukas nebo-li The Bouncer je z francouzské koprodukce, takže žádná video břečka kategorie C - občas i D. Jedná se o kvalitní film! Van Damme tichý a ve svých myšlenkách. Žádné pořádné kopance, jen čistě jeho herecké umění (fakt hraje!). Rvačky jsou realisticky natočené. Někdo tady psal něco o rvačce ve sklepě, že se tam pěkně vyválel Van Damme na zemi a na bundě ani smítko mi přijde trošku mimo. To je už hodně velký detail a nebo prostě tam chodí paní uklízečka každý den vytírat. Velmi se mi líbil konec filmu, který jsem opravdu nečekal. Pokud se bude Van Damme držet těchto filmů, tak si myslím, že by mu někdy nějaký comeback mohl vyjít, pokud už není pozdě. Teď se velmi těším na Wie Die Young. Lukas odchází s krásnými 4*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama