Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 1

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (123)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Žan Kláda nedokáže už skoro vůbec překvapit. I když, ejhle, tady stojí napříč osudu a životních překážek, osobní terapie nočního vyhazovače, kterého nebaví život. Ale dělá to pro svou dceru, tak jako správný fotr má pro své dítě dělat. Tyhle evropské produkce mu více sluší, a vzhledem k jeho věku, už bych ho natolik nezatěžoval. Tohle bylo syrové a temné, tak jak to my sociopati máme rádi. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nepůsobí to jako laciná břečka bulharské či rumunské produkce. To je fajn. Líbila se mi i jistá bezútěšnost, která se celým filmem táhla, což poporoval i unavený a chraptící JCVD. Jenže občas to působilo strašlivě utahaně a díky tomu vycházel na světlo fakt, že s logikou si tady nikdo hlavu příliš nelámal. Akce byla spíš průměrná a na nějaké kopačky či otočky rovnou zapomeňte. Podívat se na to dá, ale momentální hodnocení (65%) je poněkud přepálené. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pribeh o vyhadzovacovi, ktoreho vdaka rôznym okolnostiam a blbym nahodam vyuzivaju dve rôzne skupiny. Vsetko to trpi len kvôli svojej dcere. Prvy velky problem, ktory som mal s filmom je ten, ze je to klasicky chladne ako vsetky ostatne Leclercqove filmy. Tentokrat na nezazivnosti filmu pridavaju aj dialogy s kadenciou jedna veta za 10 minut. Van Damme sa cely film snazi odohrat s vyrazom jak keby tyzden nespal. Pochvalu si zasluzi len technicka stranka. Film sice nebol drahy, ale aspon nepôsobi jak amaterska zbuchanina v Rumunskom zapadakove. Trochu vizualom a niekolkymi dlhymi zabermi bez strihu pripomina film JCVD. Ludia, ktory maju fakt radi Van Dammea, tak asi budu radi, ze sa objavil v niecom solidnom, ale ja som sa dost nudil a znova to rozhodne nedam. P.S: je tam par civilnych bitiek bez nejakych zlozitejsich chvatov. Take efektne udery a kopy po ktorych je super hned na zemi a bolestivo zavyja. P.S.2: Van Dammov legendarny hrbol na hlave celkom vtipne vyuzili. 5/10. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Van Damme tu snad neudělá ani jednu otočku, je vopuchlej, dá pár lidem přes hubu, hrát pořád neumí, ale tenhle francouzskej malej filmek táhne skvěle. Režisér Julien Leclerq není úplně marnej, což dokazuje jeho o dva roky mladší film Země a krev. Co bych víc napsal nevím, snad jen, že motivaci otce v tomto snímku chápu a na ten film jsem po pár měsících rozhodně nezapoměl, což je na Van Damma v 21. století rozhodně dobrá vizitka. 6 až v poho 7 / 10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně tak, Van Damme na stará kolena umí tyhle nabušené málomluvné chlápky spolehlivě. Jakmile si doma zabouchá do boxovacího pytle je hned jasné, že na to pořád bezproblému má. Jedinou Jean-Claudeovou slabinou je kvalita scénářů a potažmo filmů ve kterých se objevuje. Musím říct že by mu dramata seděla. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama