Výborné herecké obsazení a skvělá hudba (Howard Shore), která na mě působila jako další vynikající "herecký výkon". To vše dohromady vám dá příjemný zážitek z tohohle nenápadného, ale o to příjemnějšího filmu o životě zajímavých postaviček jednoho malého města.... A Paul Newman - k tomu není potřeba cokoli dodávat...(9.9.2004)

Přiznám se, že jsem čekala víc. Jo, byl to milý pohodový film, vztah otce a syna, nebo ty krásné konverzace Jessicy Tandy, to ano, ale laškování mezi Sullym a Melanii? Ne že bych mu to nepřála a bylo to nemožné, ale ..... A ten opakovaný vtip s odklízečkou sněhu ..... Newmana mám hodně ráda, ale myslím, že jak z námětu, tak z obsazení se dalo vytěžit cosi jiskřivějšího.(25.8.2005)

Oscar 2 nominace: Herec HR - Paul Newman, Scénář - A . . . . . . Zlatý Medvěd - výběr(30.3.2004)

"Důchodcovské" drama o otci-dědovi, který se snaží napravit to, co v minulosti zanedbal. Čili nic nového pod sluncem. Nebýt Paula Newmana, jenž září jako za starých časů a výborně pointuje většinu vtipů. 60% Zajímavé komentáře: PALINO, ]V[()Rt(10.8.2005)

Příjemný herecký projev Paula Newmana a Bruce Willise spolu s výborným scénářem činí z tohoto snímku hodně povedenou podívanou.(11.3.2003)

Scénář: Robert Benton(30.12.2010)

::::::::::::::::::::::: Jeden z nejlepších filmů s Paulem Newmanem ! Moc krásný film o stáří s vtipným Paulem .... ::::::::::::::::::::::::(17.12.2008)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $39,491,975Tržby Celosvetovo $-(18.4.2009)

• canakja

Nejsem blázen aneb od desíti k pěti. Příjemnej začátek, patetickej průběh, a pro mě utajenej konec.(31.12.2010)

Moc příjemný "vztahový" film se starým Paulem Newmanem, který pěkně klouže na hraně mezi humorem a vážnem. Závěrečná katarze smíření a zasněžená atmosféra severu USA jsou dalšími plus.(28.11.2002)

• Le_Chuck

Dokonale ma uspal. Nudný film s nudným Newmanom, nudným príbehom a nudným zbytkom. Jediné čo stojí za reč je nudná hudba H.Shora.(27.8.2005)

Veľmi príjemný film s dobrým hereckým obsadením a ešte lepším humorom. Ale akosi sa u mňa na tie štyri hviezdičky nevyškriabe, aj keď tri sú zase málo. Vtipná oddychovka s výbornou atmosférou a trochou (ne)zmyslu života, to je všetko.(4.4.2006)

HUDBA: Howard Shore(17.6.2006)

• bassator

10. 4. 2010 - 30%(10.4.2010)

Lidský příběh s Newmanem o "obyčejnostech" života.(9.4.2010)

• WANDRWALL

Zaskočilo mě, že i Paul Newman zestárl? Asi. Hvězda stříbrného plátna je prostě taky jen člověk. Film je to řečeno hudební terminologií něco pro střední produ diváků. Malé město, blbnutí starouška, a pár žen, co ještě za něco stojí. A tak si zablbne, což vadí jiným, ale ne těm správným ženám. A už tu máme příběh, takový, co není třeba moc rozebírat, ale víckrát ho vidět taky pro mě netřeba. kde je ten FRAJER LUKE, ptám se. Zestárl, odpovídám si.(4.9.2010)

Příjemný, moudrý a vtipný film o obyčejných lidech v obyčejném malém americkém městečku. Vynikající Paul Newman již ve zralém věku hraje šedesátiletého svérázného životního ztroskotance a provokatéra Sullyho, který neustále řeší své konflikty s místním podnikatelem Carlem (B.Willis), s místním policistou (P.S.Hoffman), se svým přítelem jednonohým právníkem a především se svou rodinou. Na stará kolena zmoudřelý, snaží se nyní sblížit se svým dospělým synem, kterého kdysi v raném dětství opustil, a se svým malým vnukem, kterého objevil a kterému se snaží vynahradit to, co nedal synovi. Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=QKYsA2-_uk4(14.3.2009)

Dnes už tuctovka, nicméně příjemný film, na který rád vzpomínám.(17.2.2010)

Trochu praštěný film, sice skvělá plejáda herců a pár vtipných momentků je tu taky, tím ale veškeré klady končí, téměř celý film je o tom, jak Paul ukradne Bruceovi sněhovou odhazovačku, ten si jí vezme zpátky, pak mu jí Paul znovu ukradne a tak je to pořád dokola, zajímavé téma že? a celkově to na mě působilo tak, že se mi chce spát, ano tak je tento film poutavý..(30.10.2009)

Nenáročné rodinné drama s výborným Newmanem a zbytečně pomalým až únavným tempem příběhu, který navíc nenabízí nic co by diváka skutečně zaujalo.(29.11.2011)

<< předchozí 1 2 3 4