Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

bourec 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že sem k tomu přistupoval hodně opatrně, a nečekal sem nic nadprůměrnýho. Ale zase zdejší hodnocení, který už tady u mě funguje povětšinou jako komentáře Mirky Spáčilový, tedy jako pravej opak toho, jak nakonec ten film vypadá. Napínákovej thriller s prostředí polský mafie, slušnej příběh, dobře obsazený. Prakticky sem z toho nespustil oči, takže to je znamení dobře odvedený práce. 80%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď v New Yorku existuje Malá Čína, tak logicky musí existovať aj Malé Poľsko. S ultra drsnou drogovou scénou, na ktorú dohliada Generál. Už táto situácia mi trochu udrela do očí, ale na film národnosť nemá vplyv, mimo toho, že rozumieme, čo si mafiáni mrmlú popod nos. Inak ma na filme veľa nezaujalo, aj napriek výbornej filmárskej práci. ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Je znát, že Andrea di Stefano není až tak zkušený režisér a tvůrce, protože The Informer má slušný potenciál, který ale úplně nevyužil. Ke vší škodě je tím nejlepším na celém filmu samotný úvod se zpackanou akcí, který má napětí, potřebně hutnou atmosféru a relativně nečekaný průběh. Postupem času se ale bohužel opírá o klasická žánrová klišé, která ve své podstatě nevadí, jen jsou využívaná naprosto standardně a nepřekvapivě. A je to škoda, protože scény, které by mohly být napínavé, kvůli nim moc nefungují a příliš nezaujmou. Překvapivě sterilní je i vězeňská linie, která je zvládnutá až moc rychle a samotný útěk z vězení je překotný a asi ne úplně důvěryhodný. Naštěstí tu je solidní Joel Kinnaman, který ze svého (anti)hrdiny dělá relativního sympaťáka a nemá problém ani s akcí, které tu ale zase tolik není. Z ostatních je výrazná snad jen Rosamund Pike, protože Clive Owen nemá tolik prostoru a od počátku je jasné, že hlavně on bude tím hlavním záporákem, Common je spíš zajímavý než nějak extra výborný. Ve výsledku tak je The Informer slušná žánrovka, která má solidně našlápnuto, ale svůj potenciál utopí v chybějící režijní odvaze a velkém množství očekávaných klišé. 70 % ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to takový půl napůl, prostřední část filmu celkem dost nudí a atmosféra v base zhoustne moc pozdě a moc krátce, film navíc tráví víc času mimo basu než uvnitř s hlavní postavou a tim pádem to člověka vytrhne z dění každejch pár minut. Fajn obsazení si odehraje svoje, tam jsem problém neměl. Trochu mi to připomínalo Shot Caller kde ovšem Nikoláš kopal jen za sebe bez zbytečný vomáčky, to by zde výrazně pomohlo. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Režie je skvělá, ale nedokážu se nějak smířit s naprosto absurdním útěkem z vězení. To fakt ne. Na seriozní thriller, je tohle opravdu brutální podpásovka. A však, kvůli té režii, fenomenálním hereckým výkonům, dobrým dialogům a přeci jen, zajímavým nádechem, to hodnotím docela kladně. Já se bavil. Ale ne... musim snížit na ten průměr. Jinak, nečekejte akční film. Tady fakt TÉMĚŘ žádná akce není, jen pár výstřelů padne a jeden drsný souboj v lochu. Nic víc fakt nečekejte. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama