Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškolačka Kelly Van Ryanová okatě nadbíhá světáckému školnímu poradci Samu Lombardovi. Nakonec se vetře do jeho domu, odkud však zanedlouho uteče. Její matka další den ohlásí na policii, že Lombardo její dceru znásilnil. Detektiv Ray Duquette a jeho kolegyně Gloria Perezová dívku vyslechnou a jsou přesvědčeni, že si všechno vymyslela. Zpráva o znásilnění se však rychle rozkřikne. Sam přijde o práci a otec jeho milenky Barbary mu zakáže stýkat se s jeho dcerou. A tak si najme pokoutního právníka Kena Bowdena, aby ho hájil. Svými milostnými pletkami se netají, trvá však na tom, že zásadně nespí se studentkami. Detektivové navštíví vzpurnou studentku Suzii Tollerovou, která bydlí v přívěsu za městem. Ta jim poví, že ji Sam Lombardo také před rokem znásilnil, a na základě její výpovědi je zatčen. Soudní jednání pro něj zpočátku nevypadá nadějně, potom však Bowden tvrdě přitlačí na Suzii, která přizná, že to nebyla pravda. Navíc prozradí, že Kelly si vše vymyslela, aby se pomstila za to, že ji odmítl. Výsledkem procesu je mimosoudní vyrovnání, které Samovi vynese osm a půl milionu dolarů odškodného. Sam opouští město a v zapadlém motelu se setká s oběma dívkami... (TV Nova)

(více)

Recenze (307)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení o kterém jsem se dozvěděl až dnes. Film překvapí především solidní rafinovaností a častými šokujícími zvraty, které odhadnout není zrovna lehké. To vše za přítomnosti solidních herců ( Kevin Bacon, Matt Dillon), ale zaujmou i dvě ústřední svůdné krasavice. Příjemné tempo potěší také. Velmi dobré. 80% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten film klame tělem tak dobře a nenápadně, že opravdu není problém jeho hrátky přijmout a užívat si tu hrdě proklamovanou béčkovost a evidentní nadnesenost - místy se to možná tváří vážně, ale to je jenom kamufláž pro nehorázné scénáristické blbnutí, které brát vážně nelze, což jen podtrhuje absurdně gradovaný závěr, jenž mi osobně ani nevadil (hlavně postava Billa Murrayho to dokonale 'zabíjí' a vyloženě na diváka šibalsky pomrkává). A vedle výborných mužských protagonistů se tu navíc promenáduje diva Denise Richards, která si střihá jednu z nejžhavějších filmových rolí a pokoj mužského diváka dokáže svými výstupy proměnit v saunu - čímž nechci nijak shazovat Neve Campbell, která je rovněž zatraceně přitažlivá. Pro určitý okruh diváků jasný kult. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Občas napínavé, no občas celkom nuda. Campbell a Richardsová príliš nezaujali a Dillon s Baconom to ako tak zachraňujú. Zaujímavá bola úloha Billa Murrayho. Námet je dobrý, lenže scenár, v ktorom nechýba pár totálnych kravín je dosť spackaným nefunkčným zlepencom, a tak je zaujímavým jedine zvrat na konci tretej polhodiny. Zbytočne dlhé, uťahané a nemotorné dielko, ktoré navždy zostane vo vodách šedého priemeru. Vlastne som to pozeral len s chute na ďalší Baconov film. A McNaughton je skoro amatér. ()

Deverant odpad!

všechny recenze uživatele

Sled "zvratů" na závěr působí jako mrskání ryby vytažené na souš, a je natolik idiotský (a je vcelku vedlejší jestli je idiot scénarista, nebo ten považuje za idiota diváka), nesmyslný a samoúčelný, že mě dokázal jen upřímně znechutit. A dávat hvězdy za pěkné zevnějšky ženských postav je slabomyslnost. ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Denise Richards je krásná a erotické scény s ní jsou zajímavé, to ano, ale to opravdu tento film spasit nemůže. To si raději pustím Femme Fatale, kde k těm erotickým scénám je přiložen i hodně kvalitní a zajímavý scénář, který z diváka nedělá blázna. Dějové zvraty jsou ke konci filmu až k breku a divák na konci neví, jestli se ještě něco dalšího nestane. Ono by to ani nevadilo, kdyby k tomu byla alespoň trochu připravená půda. [srpen 2005] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Neve Campbell přijala nabídku ve filmu pod podmínkou, že se nesmí objevit ve filmu nahá. (newpage)
  • Pracovní název filmu byl Sex Crimes. (Chatterer)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama