Reklama

Reklama

Dokonalá lež

  • USA The Good Liar (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Roy Courtnay si v životě nadělal spoustu problémů a stále jej pronásleduje jeho temná minulost. Když na internetové seznamce potká bohatou vdovu Betty McLeish, nemůže uvěřit svému štěstí. Námluvy ale neprobíhají zcela podle jeho představ. Postupem času Roy zjišťuje, že city které chová k Betty, a které měly být falešné, se stávají skutečnými a to začíná být pro Royův tajný plán opravdovým problémem. Poprvé ve své kariéře se Oscarová Helen Mirren a Ian McKellen setkávají na filmovém plátně. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Išiel som do toho s tým, že nič nebude také, ako sa zdá. Preto to rozuzlenie na konci ma až tak nešokovalo. Skôr ma prekvapilo to vypointovanie, do akej hĺbky to až siahalo. To som nepredvídal. Inak herecký koncert oboch a na Helenku, aj keď má asi 200 rokov pred Kristom s DPH sa proste vždy dobre pozerá. Ako to len robí? Opýtam sa Zdeny. 4 z 5 ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Už trailer na Star wars v Kyjově mě zaujal, takže hned jak byla možnost, jsem to zhlédl. Mirren i McKellen = v pořádku. Ten pomalý rozjezd se mi líbil mnohem více než následující snaha nadžgat do 5 minut celý dějový twist. Člověk si nemůže dát žádné střípky dohromady, ikdyž samozřejmě ví, že k něčemu takovému směřuje, protože to tady už bylo xkrát. Solidní průměr. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

První polovina vypadá jako pozorování "šmejdů" v akci než jako napínavé krimi. Druhá polovina si začíná hrát s fantazii, kdy nic nebude takové jaké se zdá a s postupným přibýváním času se mi líbila ta zamotanost a jak se nakonec z toho všeho vybruslí. Oba hlavní herci dělají co můžou a dělají to dost dobře. ()

ICTS 

všechny recenze uživatele

Hodina se docela táhne, myslím si, že je to hlavně kvůli tomu, aby snímek více seznámil diváky s postavami. Hodina je dostatečná, aby si divák na danou situaci ve filmu vytvořil vlastní názor a vydedukoval o co vlastně celou tu dobu jde. Má dedukce byla z poloviny mylná a naprosto mě překvapil zvrat ve filmu. Jen asi každému divákovi dojde, že jde o dvojitou hru. Myslím si, že to byl i záměr, který měl tak vypadat. Přece co by to bylo za film, kdyby šlo vše podle plánu. Hlavní herečka mi byla velice sympatická. Člověk by málem nepoznal, že jde o americkou produkci, neobjevuje se zde americké klišé. Atmosférou mi přišel podobný Nejvyšší nabídce od Tornatoriho. Tento film potvrzuje přísloví "Na každou svini se voda vaří!" ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cosi dobrého na téma, co by asi tak filmu slušelo, kdybychom měli k dispozici na dvě rovnocenné hlavní role Helen Mirren a Iana McKellena? Výsledek je zajímavý thriller přesně pro ty dva oblíbené staroušky s hezkou porcí britského humoru a vtipným odkazem na Hanebné pancharty. Ani bych neřekla, že to bylo jakkoli překombinované, protože životy dnešních seniorů nebyly přece lineární bezbarvou pohádkou. Ať už se narodili kdekoli. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Britský denník The Guardian zaradil film do zoznamu najviac podceňovaných filmov roku 2019. (Arsenal83)
  • Stanica metra Charing Cross použitá v tomto filme je uzavretá stanica na linke Jubilee Line v Londýne. Bola použitá tiež vo filme James Bond: Skyfall (2012). (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 23. dubna 2018 v Londýně, probíhalo také v Surrey a v Berlíně. (bianci)

Reklama

Reklama