Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Za vtip "to nemáš pusu" přidávám dvě hvězdičky, protože bohužel v kontextu dalších českých filmů o ženách a mužích a jejich dramatických vztazích to zase takový propadák není, ale jinak se jedná o dosti nataženou zprávu pro všechny ženy, že se sebou mají nechat vy**dávat ve všech smyslech a jakkoliv dlouho, protože takový je už jejich úděl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Když jde do kin Tuzemský film se známějšími tvářemi, tak je to pomalu svátek, jelikož se do kina vydává téměř každý 40 let + a já takhle narvané kino viděl naposled snad u Avengers. Přes velké obavy je to nakonec strávitelná jednohubka, kde humor sází na sexuální scény a ty byly podány opravdu vtipně. Překvapením je druhá půlka, kde se romantická komedie strhne v poměrně hutné emocionální drama a při večeři u stolu by v kině šel slyšet i spadnutý hřebík. Malá holčička v podání Valentýny Bečkové je největším trumfem celého filmu, to dítě to ještě dotáhne daleko. Překvapivě fajn. 6/10. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Evita píše len odpady pre zúfalé kravy a tak potom vyzerajú aj filmy podľa jej predlohy. Chápem, že je to všetko smerované na ženské publikum, ale to vám príde fakt super vtipné, že tam nejaký zmrd súloží s Vilhelmovou a klepe jej pritom popol na ksicht? Kde sa podel ten slávny feminizmus? Apropo, Vilhelmová resp. Dyková, do kedy ju budú obsadzovať do rolí super krásavíc, čo majú milencov o 15 rokov mladších? Veď jej tvár je samá zošuverenina. Ešte pár rokov a rovnako ako v tom filme dopadne aj v súkromí - pán Dyk sa stane Dickom a vykašle sa na ňu (podobne ako to ona urobila svojej rodine). Vrcholom je otrasný dabing nečeských hercov. Scenár a dialógy zas morálnou žumpou, vulgárnosť je všade okolo. A všetci muží sú kokoti, čo buď len šukajú alebo ubližujú deťom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned ze startu se musím přiznat, že jsem předpokládal, že budu znovu odpadovat. Tahle spatlanina žánrů mě ale zase tolik nenaštvala, celý příběh se vyvíjel jinak, než jsem předvídal a Petra Hřebíčková nepoužívala své falešné úsměvy typu "Katherine Heigl". Scénář každopádně nestál za mnoho, rádoby vtipná dějová linie s Tatianou Dykovou (ta mi celou dobu velice připomínala Táňu Vilhelmovou, ale naštěstí měla velmi odlišný hlas) byla otřesně špatná, postsynchrony byly příšerné, trio jižanů (proč?) jsem nepochopil, ale přes všechny tyhle připomínky ten jeden kousek pohodím. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jako komedie to nefunguje jelikož zde jsou vtipné maximálně 2 scény (jak nadává malému klukovi do telefonu - je v traileru a jak Dyková přistihne svého amanta s jinou a hodí po něm jídlo s tím, že řekne té ženské, že by hodila i po ní, ale měla jen jednu porci) jako drama to funguje posledních 30 minut zhruba (tam už je to slušná depka ) kdy zjistíme, že není hold dobrý nápad jít do vztahu jen kvůli roztomilému dítěti. (tady bych aj věřil, že takové ženské opravdu jsou). Jediná postava co vyčnívá je malá holka což je málo Hřebíčková je dobrá herečka, ale ne na tento film Dyková je příšerná a vypadá jak strašák do zelí Balzerová má blbou roli zbytek až na tu malou holku nestojí za zmínku. Sexuální scény příšerné (ano mluvím na tebe Tatiano Dyková ) příběh nic moc v podstatě jako by 3 díly Ordinace nebo Ulice (vyberte si jak je komu libo) roztažené na celovečerák. P.s. režisérka neumí dělat konce to už je podruhé za sebou (Všechno Nebo Nic bylo to samé) proč tam nemůže mít jednou něco ve stylu šťastni až do smrti (vím, že je to kýč, ale v obou by to zrovna sedlo) proč tam musí vše rozházet pak to trochu slepit a ukončit nedodělané. P.s. 2 tom děcku to nebude vůbec divné, že mu matka řekne, že odešla do zahraničí na půl roku a za ani ne třeba týden řekne, že se vrátila hlavně, že tam řeší, že je vnímá a není blbá? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama